Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
facebook link rss link twitter link

Uusimmat arvostelut

Kansikuva - Roccat Kain 200 Aimo
Roccat Kain 200 Aimo Laitteet Laitteet

Roccat Kain 200 tarjoaa tarkkuutta ja nopeutta, mutta samaan aikaan pidon ja käsituntuman osalta ei mennä käsi kädessä.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Roccat Kone Pure Owl-Eye
Roccat Kone Pure Owl-Eye Laitteet Laitteet

Roccatin Kone Pure Owl-Eye -hiiren uusittu valkomusta kuosi tarjoaa nätin värivaihtoehdon hintalaatusuhteeltaan erinomaiselle hiirelle.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Roccat Khan Aimo 7.1
Roccat Khan Aimo 7.1 Laitteet Laitteet

Roccatin Khan Aimo 7.1 mikrofonikuulokkeet tarjoavat mukavan tuntuista, laadukasta sekä häiriötöntä äänentoistoa sisäisen äänikortin ansiosta.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Fortus pelihiiri
Fortus pelihiiri Laitteet Laitteet

Keskitason langattomuutta sopivahkoon hintaan.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Roccat Leadr
Roccat Leadr Laitteet Laitteet

Roccat Leadr on erittäin varteenotettava, joskin kalliimmanpuoleinen hiiri niin vakavampaan pelaamiseen kuin jokapäiväiseen käyttöönkin.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Roccat Sova
Roccat Sova Laitteet Laitteet

Roccat Sova on laadukas, pääasiassa sohvapelailuun suunniteltu varsin onnistunut laitekokonaisuus.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Logitech G710+
Logitech G710+ Laitteet Laitteet

Ruma ankanpoikanen.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Sound Blaster Tactic3D Rage USB
Sound Blaster Tactic3D Rage USB Laitteet Arcadepelit

Creative saa pelaajat raivon valtaan laadukkailla kuulokkeillaan.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Roccat Kulo
Roccat Kulo Laitteet Laitteet

Roccat Kulo on laadukas kuulokemikrofonikokonaisuus Roccatilta. Kuulokkeet eivät pelikuulokkeiksi ehkä ole sieltä halvimmasta päästä hintansa osalta, mutta toisaalta ne takaavat erittäin laadukkaan äänenlaadun myös elokuvien katselussa kuin musiikin kuuntelussakin. Mikäli olet pelaaja ja tarvitset mikrofonilla varustettuja kuulokkeita, on Kulo oiva hankinta -- mikäli vain onnistut jostain löytämään kyseisen tuotteen.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Sandberg Mini Bluetooth Keyboard
Sandberg Mini Bluetooth Keyboard Laitteet PC

Sandberg Mini Bluetooth Keyboard on nimensä mukaisesti bluetooth-näppäimistö, joka pyrkii erottumaan kilpailijoistaan kompaktin kokonsa sekä taakse kiinnitettävän taulutietokonetelineensä avulla. Se on pienen kokonsa ansiosta helppo pakata mukaan vaikka mökkireissulle, mutta pikkuriikkisten näppäinten kirjoitustuntuma ja näppäinasettelu jättävät varaa toiveille. Sillä ei malta näpyttää kovin pitkiä tekstejä, mutta satunnaiseen kirjoitustarpeeseen tai vaikkapa iPadin matkakumppaniksi Sandberg Mini Bluetooth Keyboard passaa vallan mainiosti.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Sandbergin uudet langattomat laser-hiiret
Sandbergin uudet langattomat laser-hiiret Laitteet PC

Sandbergin uutuushiiret ovat molemmat langattomia, laserilla varustettuja sekä sijoittuvat hinnaltaan varteenotettavien muiden laser-hiirien joukkoon. Ergonomisesti muotoiltu Wireless Laser Mouse Pro sopii vaativaan käyttöön, kuten esimerkiksi pelaamiseen sekä piirtämiseen tietokoneella, kun taas Wireless Mini Laser Mousen sopii hyvin kannettavien tietokoneiden mukana tulevan kosketushiiren korvikkeeksi, mutta ei kuitenkaan ole kovinkaan ergonominen kädelle mitä pidemmäksi tietokoneen käyttö venyy. Molemmat hiiret ovat kuitenkin omassa kategoriassaan varteenotettavia vaihtoehtoja ja saavat siksi myös saman loppuarvosanan.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Sandberg USB Cube Speaker Set 2.0
Sandberg USB Cube Speaker Set 2.0 Laitteet PC

Sandbergin uutuustuote, USB Cube Speaker Set 2.0 tarjoaa vaihtoehtoisen äänentoiston edulliseen hintaan kannettavien tietokoneiden omistajille viiden vuoden takuulla, sekä erittäin kompaktilla koolla höystettynä.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Sandberg Mini Touchpad Keyboard
Sandberg Mini Touchpad Keyboard Laitteet PC

Sandberg Mini Touchpad Keyboard on tarkoitettu lähinnä kevyeen chattailuun tai nettiselailuun sekä median toistamiseen langattomasti sohvalta käsin joko PC:llä, Xboxilla tai PS3-pelikonsolilla. Ei sovellu arkiseen toimistokäyttöön ja onkin siksi käyttöhyötyynsä nähden hiukan kallis hankinta.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Sandberg Hard Disk Cloner
Sandberg Hard Disk Cloner Laitteet PC

Sandberg Hard Disk Cloner on kahdella SATA-liittimellä varusteltu kiintolevytelakka, jonka erikoisuus on kyky kloonata siihen kytkettyjä kiintolevyjä ilman, että sitä tarvitsee kytkeä tietokoneeseen. Laite toimii käyttötarkoituksessaan erittäin hyvin: kopiointi tapahtuu yhdestä napista ja etupaneelin LED-valot kertovat kopiointiprosessin etenemisestä. Hard Disk Clonerin voi myös liittää tietokoneeseen joko USB- tai eSata-johdolla, jolloin se toimii tavallisena ulkoisena kiintolevytelakkana. Ainoat mainittavat puutteet ovat FireWire 800 ?liitännän ja RAID-tuen puuttuminen, jotka nekin lienevät lähinnä pienen marginaalin päänvaiva. Jos on koskaan kaivannut luotettavaa ja kuluttajaystävällistä tapaa kiintolevyjen kloonaukseen, sellainen olisi nyt tarjolla.

Lue arvostelu »