Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
facebook link rss link twitter link

Uusimmat arvostelut

Kansikuva - Lego Star Wars II: The Original Trilogy
Lego Star Wars II: The Original Trilogy Xbox Toimintapelit

Lego Star Wars II: The Original Trilogy on letkeätunnelmainen toimintapeli, niin pieneen kuin hieman varttuneempaankin makuun. Legoukkeleilla on yksinkertaisen hauska pelata lävitse legendaarisen Star Wars -saagan ensimmäiset(tai siis viimeiset)osat ja vielä enemmän kaverin kera.

Lue arvostelu »
Kansikuva - FIFA Street 2
FIFA Street 2 Xbox Urheilupelit

FIFA Street 2 on alkuperäiseen peliin nähden hieman monipuolisemmalla urapelillä, sekä muutamilla parannuksilla höystetty katufutis, jota on ihan hauska pelata - joskin lähinnä kaveriporukassa pelin heikkotasoisen tekoälyn vuoksi. Hitusen verran edeltäjäänsä parempi, joskaan ei paljon.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Black
Black Xbox Arcadepelit

Black on kovasti hehkutettu räiskintäpeli Burnout -kaahausten tekijöiltä. Valitettavasti pelin suurin ominaisuus, eli tuhoutuva ympäristö ei olekaan aivan kaikkea sitä mitä piti ja muutenkin peliä vaivaavat yksinpelin lyhyys, sekä itseääntoistavuus. Viihdyttävää aivot narikkaan -räiskintää muhkeilla aseilla, tosin pienempinä annoksina nautittuna.

Lue arvostelu »
Kansikuva - NHL 2K6
NHL 2K6 Xbox Urheilupelit

Loistavan NHL 2K -pelisarjan uutukainen on jälleen täällä. Realismihakuista kiekkoa muutamilla uusilla ja hyödyllisillä, sekä ei niin hyödyllisillä ominaisuuksilla varustettuna. Kaikesta huolimatta taattua kiekkolaatua niin yksin, kuin kavereidenkin kanssa pelattuna.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Splinter Cell: Chaos Theory
Splinter Cell: Chaos Theory Xbox Toimintapelit

Splinter Cell: Chaos Theory on jälleen taattua laatua pelisarjan ystäville maustettuna entistä upeammalla audiovisuaalisella kokemuksella, sekä erittäin tunnelmallisella hiippailukokemuksella höystettynä, jota valitettavasti vain osittain särkee edelleen melko heikko tekoäly, sekä yksinpelin auttamaton lyhyys.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Battlefield 2: Modern Combat
Battlefield 2: Modern Combat Xbox PC

Battlefield 2: Modern Combat on ensimmäinen konsoleille kehitetty Battlefield -peli. Se tarjoaa modernia sodankäyntiä niin yksin, kuin moninpelitarpeisiinkin, mutta valitettavasti peliä vaivaa toteutukseltaan loppujen lopuksi tasapaksun tylsä pelikokemus, jossa moninpelin suurimmiksi miinuspuoliksi koituvat vähäiset pelaajamäärät, liian suuret pelialueet sekä tiimityöskentelyn olemattomuus. Onhan peli ehkä parasta sota-aiheista, monen pelaajan Live-räiskintää mitä tällä hetkellä on tarjolla, mutta tämä kertoo vain siitä, että paljon paremmallekin olisi kysyntää.

Lue arvostelu »
Kansikuva - True Crime: New York City
True Crime: New York City Xbox Toimintapelit

True Crime: New York City on Activisionin toinen yritys saada osansa ilmiöstä nimeltä Grand Theft Auto. GTA-kloonina peli onnistuu huonosti, omana itsenäänkin vain tyydyttävästi ja peli onnistuukin vain harvoina hetkinä olemaan edes jollain tapaa nautittava. Takaisin suunnittelupöydän ääreen pojat. Allekirjoittaneelle sen sijaan iski aito GTA-nälkä. Taidankin mennä pelaamaan oman San Andreakseni uudelleen lävitse.

Lue arvostelu »
Kansikuva - The Matrix: Path Of Neo
The Matrix: Path Of Neo Xbox Toimintapelit

The Matrix: Path Of Neo on askel oikeaan suuntaan sitten edellisen, ala-arvoisen Enter The Matrix -pelin, joskaan otettu askel ei ole kovin suuri. Pelin nautittavan pelattavia sekä näyttäviä lähitaisteluita ja sitä myöten "aitoa" Matrix -henkeä särkee paikoitellen tyhmä tekoäly, ontuva ammuskelu sekä jatkuvat ruudunpävitysongelmat.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Peter Jackson's King Kong
Peter Jackson's King Kong Xbox Toimintapelit

Peter Jackson's King Kong on nautittava ja tunnelmallinen lisenssipeli samannimisestä elokuvasta. Seikkailuhenkinen FPS-osuus, sekä vahvuuden tunteen pelaajalle antava itse King Kongilla pelaaminen ovat mukavan erilaisia, vaikka King Kong -peliosio ei olekaan aivan niin hyvin toteutttu kuin mitä olisi voitu. Nautittava peli, jota pelaa mielellään, joskaan kyseessä ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä myöskään mikään kovin pitkä peli.

Lue arvostelu »
Kansikuva - From Russia With Love
From Russia With Love Xbox Toimintapelit

From Russia With Love on samannimiseen, 60-luvun Bond-elokuvaan perustuva EA:n kehittämä lisenssipeli. Toimivalla Bond-hengellä, sekä näyttelijä Sean Conneryn ulkonäöllä ja äänellä varustettu toimintapeli, jota latistaa valitettavan vaisun yksinpelin lähes olematon tarina ja yksinkertaiset tehtävät. EA:n edellinen Everything Or Nothing antaa parempaa pelillistä vastinetta Bond-faneille.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Call Of Duty 2: Big Red One
Call Of Duty 2: Big Red One Xbox

Call Of Duty 2: Big Red One on Activisionin toinen yritys tuoda Call Of Duty -pelit konsoleille. Big Red One ei pistä millään osa-alueella edeltäjäänsä Finest Houria paremmaksi. Itse asiassa peli ottaa jopa hieman takapakkia mitä tulee tekoälyyn. Loppujen lopuksi "BRO" tarjoaakin pelaajalleen vain tyydyttävätasoisen yksinpelin, joka vieläpä on kaiken lisäksi lyhyt.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Call Of Cthulhu: Dark Corners Of The Earth
Call Of Cthulhu: Dark Corners Of The Earth Xbox Kauhupelit

Call Of Cthulhu: Dark Corners Of The Earth on mielenkiintoisen, sekavalla ja pelottavalla tarinalla varustettu, paikoitellen hyytävätunnelmainenkin kauhupeli, jota särkee ainoastaan paikoitellen pelin epätasainen tekoäly. Suositellaan kaikille kauhupelifaneille, sillä kyseessä on helposti yksi parhaimmista kauhupeleistä koskaan sekä samalla Xboxin paras kauhupeli.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Gun
Gun Xbox Toimintapelit

Gun on yksi niistä harvoista länkkäripeleistä, joka onnistuu olemaan nautittava pelattava. Valitettavasti kuitenkin loppujen lopuksi yksinkertaiset tehtävät, sekä pelin eliniän lyhyt kesto nakertavat hieman kokonaisuutta. Kaikesta huolimatta Gun onnistuu olemaan hitusen verran kilpailijaansa Red Dead Revolveria nautittavampi paketti.

Lue arvostelu »
Kansikuva - The Ultimate Spider-Man
The Ultimate Spider-Man Xbox Toimintapelit

The Ultimate Spider-Man on karkkikuorrutuksella ja hieman yksinkertaistetulla pelattavuudella varustettu versio Spider-Man 2 -pelistä. Ei välttämättä edeltäjäänsä huonompi, mutta tarjoaa tuskin Spider-Man 2 -pelin omistaville uuden, sarjakuvaan pohjautuvan tarinan lisäksi riittävästi uutta. Jos et Spider-Man 2:ta ole pelannut, kannattaa The Ultimate Spider-Man ehdottomasti tsekata, sillä yhdessä Spider-Man 2:n kanssa se on parasta hämistä mitä kaupasta saa.

Lue arvostelu »
Kansikuva - Without Warning
Without Warning Xbox Toimintapelit

Without Warning on mielenkiintoisella idealla varustettu toimintapeli, jossa päästään ohjaamaan useampaa pelattavaa hahmoa. Valitettavasti koko roskan potentiaali kaatuu täysin surkeaan toteutukseen, johon voidaan lukea muun muassa huono kenttäsuunnittelu ja idioottimainen tekoäly, sekä loputtomat vihollislaumat. Without Warning on ehkäpä yksi vuoden huonoimpia pelejä ja pitkästä aikaa sellainen tekele, jonka pelilevy tekisi välillä mieli runnoa tuhannen päreiksi.

Lue arvostelu »