Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 26.2.2007 Sam & Max: Episode 4 - Abe Lincoln Must Die!
PC | Seikkailupelit

Sam & Max: Episode 4 - Abe Lincoln Must Die! on Telltalen Sam & Max -seikkailupelisarjan neljäs episodi ja samalla ensimmäinen, jossa on nähtävissä edellisosien saaman palautteen pohjalta työstettyjä asioita. Kyseessä oleva episodi onkin aiempia episodeja jonkin verran pidempi, kuin myös haastavampikin kokemus. Ainoastaan jokaisesta episodista tuttujen Sybilin ja Boscon jatkuva kierrätys alkaa jo tässä uusimmassa episodissa tuntumaan hieman saman toistolta. Loistavaa seikkailuviihdettä kaikesta huolimatta!

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 30.1.2007 Sam & Max: Episode 3 - The Mole, The Mob And The Meatball
PC | Seikkailupelit

Telltale Games on jälleen onnistunut tuomaan meille pelattavaksi uuden, nautinnollisen ja hauskan episodin poliisikaksikko Samin & Maxin hullunkurisia seikkailuja.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 21.12.2006 Sam & Max: Episode 2 - Situation: Comedy
PC | Seikkailupelit

Sam & Max: Episode 2 - Situation: Comedy jatkaa Telltale Gamesin Sam & Max episodi-episodilta sarjaa tuomalla pelaajien eteen jälleen yhden tapauksen ratkottavaksi. Peli on ensimmäisen episodin tapaan hauska pikkupeli, jossa kaikki palaset ovat loksahtaneet mukavasti paikalleen aina puzzleista ääninäyttelyyn. Peli on myös vaikeustasoltaan hitusen verran edellisosaa haastavampi, joskin vaikeutta saisi ensi kerralla nostaa vielä enemmänkin, koska tällaisenaan ero ensimmäiseen osaan vaikeustason suhteen ei ole järin suuri, vaikka eroa onkin.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 25.10.2006 Sam & Max: Episode 1 - Culture Shock
PC | Seikkailupelit

Sam & Max: Season 1 - Culture Shock on ensimmäinen episodi sarjassaan ja pelinä pitkästä aikaa oikeasti hauska, vanhan kaavan seikkailupeli toimivaan 3D-muottiin istutettuna.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 24.1.2005 The Moment Of Silence
PC | Seikkailupelit

The Moment Of Silence on jännittävällä tarinalla varustettu tulevaisuuteen sijoittuva point&click seikkailupeli, joka vie pelaaja keskelle salaliiton, korruption ja globaalisen vallankäytön pyörrettä. Suositellaan lämpimästi seikkailupelifaneille, sillä kyseessä on helposti yksi viime vuoden parhaita seikkailuja.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 28.1.2003 Tony Tough And The Night Of Roasted Moths
PC | Seikkailupelit

Tony Tough and the Night of the Roasted Moths on perinteinen 2D-seikkailu, jossa yksityisetsivä Tony Tough joutuu töihin, kun tuntematon henkilö alkaa varastelemaan lapsilta karkkia Halloweeninä ja Tonyn oma koira kidnapataan. Lievästi epäloogisilla puzzleilla ja kohtalaisen hyvällä ääninäyttelyllä varustettu kelpo pikku seikkailupeli pahemman puutteessa, jota valitettavasti sotkee pieni äänibugi. Suositellaan seikkailupelien ystäville pienellä varauksella odotellessa vielä tekeillä olevia seikkailupelejä muun muassa LucasArtsilta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 30.6.2002 The Watchmaker
PC | Seikkailupelit

Hieman epäselvästä tarinastaan huolimatta The Watchmaker onnistuu olemaan yllättävän viihdyttävä, hyvällä ohjaussysteemillä ja helposti omaksuttavalla käyttöliittymällä varustettu 3D-seikkailupeli, joka tarjoaa pelaajalle haastavia ja huolella suunniteltuja puzzleja kunhan vain pystyy ensin sulattamaan pelin jokseenkin ponnettoman ääninäyttelyn ja hieman vanhentuneen grafiikan. Toivotaan, että näemme jatkossakin Darrelin ja Victorian seikkailuita, sillä potentiaalia kyllä löytyy kunhan tasoa saadaan vielä nostettua jonkin verran lisää.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 16.6.2002 Simon The Sorcerer 3D
PC | Seikkailupelit

Simon The Sorcerer 3D on yksinkertaisesti sanottuna tylsä, ruma ja ajoittain jopa hermoille käyvä seikkailupeli, jota Headfirst Studiosin ei olisi koskaan tarvinnut tuoda päivänvaloon.. Ei ainakaan tällaisenaan. Seikkailupelien ystävät voivat huoletta jättää tämän välistä.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 7.1.2002 Jack Orlando - Director's Cut
PC | Seikkailupelit

Keskinkertainen ja rasittavilla ääninäyttelijöillä toteutettu film noir -henkinen etsiväseikkailu.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 10.10.2001 Largo Winch - Empire Under Threat
PC | Seikkailupelit

Largo Winch: Empire Under Threat on ihan kelpo seikkailupeli, joka on selvästikin suunnattu enemmän kärsimättömille konsolipelaajille ja muille joille hieman vaikeammat seikkailupelit ovat yksinkertaisesti liian vaikeita.

Lue arvostelu »