Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 19.12.2016 Skyrim Special Edition
PC | Roolipelit

Skyrim Special Edition tarjoaa mainion aloituspisteen ensikertalaisille, mutta vain vaatimattoman päivityksen veteraaneille.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 7.11.2016 World of Warcraft: Legion
PC | Roolipelit

Arvostelussa World of Warcraftin uusin lisälevy

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 8.9.2016 Necropolis
PC | Roolipelit

Satunnaisia sankareita.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 6.5.2012 Confrontation
PC | Roolipelit

Confrontation kohtaa tuomionsa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 14.12.2008 World Of Warcraft: Wrath of the Lich King
PC | Roolipelit

Pienellä varauksella täytyi tutustua Lich Kingiin, sillä alussa pelotti, että tuleeko tästä uudesta lisälevystä samanlainen tapaus, kuin The Burning Crusadesta. Myös se hieman pisti miettimään, että pelaavatko kaikki tämän jälkeen Death knight -hahmoina, eikä muita hahmoluokkia enää nähtäisi ollenkaan. Onneksi näin ei ole käynyt, vaan Blizzard sai hyvin mukavan ja tasapainoisen paketin kasaan. Raidipomoista tuli kuitenkin valitettavasti liian helppoja ja luolastoista lyhyitä. Questeihin on tullut monipuolisuutta ja ne palkitsevat pelaajaa paremmin kuin aikaisemmin. PvP on uudistunut myös mukavasti, kun sille on nyt omistettu kokonainen alue. Pienistä vioistaan huolimatta World of Warcraft: Wrath of the Lich King on pakkohankinta kaikille nykyisille wowittajille, kuin uusille tulokkaillekin. Entisetkin wowittajat voivat suosiolla miettiä paluuta, mikäli online-nälkä vielä jyllää suonissa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 30.3.2007 Jade Empire: Special Edition
PC | Roolipelit

Jade Empire: Special Edition on PC-käännös noin kolmen vuoden takaisesta Xbox-hitistä. Hieman ajan saatossa ikääntynyt grafiikka ei kuitenkaan ole peittämään sitä tosiasiaa, että Jade Empire on edelleen varsin nautittava pelikokemus ja niiden roolipeliystävien, jotka eivät Jade Empireä vielä ole kokenut, tulisi tehdä se viimeistään tässä vaiheessa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 25.3.2006 The Elder Scrolls IV - Oblivion
PC | Roolipelit

Sykähdyttävän kaunis ja rikassisältöinen keskiaikaan ritarikaudelle sijoittuva seikkailu/roolipeli, jossa kaikki palaset loksahtavat kohdalleen. Mikäli fantasia, seikkailu tai roolipelaaminen kiehtoo, tämä on ehdoton pakko-ostos.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 17.6.2005 Dungeons and Dragons - Dragonshard
PC | Roolipelit

Dragonshard on Dungeons and Dragonsin lisenssillä höystetty reaaliaikastrategia, joka pyrkii erottumaan perus RTS-kaavoista sekoittamalla mukaan piirun roolipelimäisyyttä. Osa pelin ideoista, kuten roolipelimäinen luolastojen koluaminen aarteiden toivossa sekä uniikit sankarihahmot tuntuvat ihan toimivilta, joskin olisin kyllä odottanut D&D:n lisenssin tuovan tullessaan muutakin kuin tympeistä fantasiakliseistä rakennetun maailman ja kourallisen tuttuja hirviöitä. Keskinkertaiseksi jäävää konseptia heikentää vieläpä armottoman raskas ja (ainakin testikoneilla) bugiseksi osoittautunut toteutus, joka tekee Dragonshardista vaikeasti suositeltavan muille kuin vannoutuneimmille fantasiafaneille.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 26.10.2004 The Saga Of Ryzom
PC | Roolipelit

The Saga of Ryzom on nettiroolipeli, joka tarjoaa paljon uutta kyseiselle genrelle. Valitettavasti erikoisuuksistaan sekä dynaamisesta juonestaan huolimatta se perustuu pitkälti vanhaan tuttuun, silmittömään vihulaisen mätkimiseen. Hyvää roolipelikokemusta haikailevan pelaajan onkin todennäköisesti parempi säästää rahansa piakkoin avoimeen betaan siirtyvään Wishiin, olettaen että se täyttää antamansa lupaukset.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 1.5.2004 Dungeon Siege - Legends Of Aranna
PC | Roolipelit

Mielestäni Dungeon Siege: Legends of Arranna on peli, joka on alkanut hyvästä näkemyksestä tehdä lisälevy suositulle pelille. Valitettavasti suuri osa tästä näkemyksestä tuntuu olevan hukkunut pelin hiljalleen rakentuessa. Liekö sitten tähän syynä pelin tekijöiden saamansa rahoituksen pieneneminen, pelin valmistumiseen asetetun määräajan lähestyminen vaiko dollarien aikaan saama illuusio paremmasta tulevaisuudesta. Joka tapauksessa itsestäni vaikuttaisi siltä, että Aranna on julkaistu hieman keskeneräisenä. Mielestäni Arannalla olisi ollut kaikki edellytykset olla loistava lisälevy, sääli vain ettei suurta osaa sen mahdollisuuksista ole lainkaan hyödynnetty.

Lue arvostelu »