Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 27.11.2010 F1 2010
PC | Ajopelit

Codemastersin F1 2010 tuo Formula 1 -sirkuksen nyt monen vuoden tauon jälkeen myös Xbox- ja PC-pelaajienkin ulottuville. Codemastersin startti on vahva ja muutamista bugeista ja puutteistaan huolimatta F1 2010 on siitä huolimatta ehkä -- jos ei muuten -- niin ainakin 2000-luvun paras F1-peli, joka tyydyttää formulanälän makeasti.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 27.2.2006 Crashday
PC | Ajopelit

Crashdayssa ajetaan kovaa, romutetaan peltiä ja välillä annetaan autoihin pultattujen aseiden laulaa. Valitettavasti peli ei mielenkiintoisesta ideastaan huolimatta ota itsestään kaikkea irti, eikä oikeastaan tuo kunnolla mitään uutta ja hienoa mukanaan. Pelikokemuksena jää loppujen lopuksi käteen vain tylsä ja lyhyt yksinpeli, sekä moninpeli, joka on hauskaa silloin kun se sulavasti toimii. Toivokaammekin, että peli saisi ensimmäisen päivityksensä pian, jotta edes kehnohko nettikoodi näkisi parannuksen ja toisi pelin elinikää ajatellen edes jonkinlaista valoa tunnelin päähän.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 5.3.2005 Need For Speed Underground 2
PC | Ajopelit

Edeltäjänsä hengessä jatkava, vähän lisää kaikkea tarjoava kaahailupeli. Autojen rakentelua ja katukisoja tarjoava paketti, joka varmasti ainakin ensimmäisestä osasta pitäneitä ainakin jonkin aikaa viihdyttää.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 14.10.2004 Richard Burns Rally
PC | Ajopelit

Richard Burns Rally on varteenotettava rallipelidebyytti SCi Gamesilta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 13.2.2004 Need For Speed Underground
PC | Ajopelit

Parasta autoilua mitä kaupanhyllyltä löytyy. Vauhdikas ja viihdyttävä arcade-kaahailu, joka todennäköisesti miellyttää autopelien ystäviä. Niin pelattavuudeltaan, grafiikaltaan kuin ääniltäänkin mainio paketti.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 2.10.2003 World Racing
PC | Ajopelit

World Racing tarjoaa pelaajalle viihdyttävää kaahaamista lukuisten erilaisten mersumallien ratissa monella erityyppisellä radalla sulavan ruudunpäivityksen kera. Mahdollisuus kustomoida pelin simulaatio -ja arcadepainotteisuutta, sekä tekoälyn kovuutta tuovat oman lisänsä peliin. Jos pelkillä mersuilla lujaa meneminen ei haittaa, niin on World Racing kiistatta yksi tämän hetken laadukkaimmista ajopeleistä markkinoilla, jota ei kannata jättää väliin PC-autopelien jo melko pitkään kestäneenä "kuivana kautena".

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 20.12.2002 Need For Speed - Hot Pursuit 2
PC | Ajopelit

Need For Speed: Hot Pursuit 2 tarjoaa näteillä ja nopeilla autoilla ryyditettyä, arcadehenkistä kaahailua hyvän musiikin ja simppelin ohjattavuuden kera tarjoiltuna. Mikäli olet tykänyt tähänastisista NFS peleistä eniten Porsche Unleashedista, voi uutukainen olla jonkinasteinen pettymys. Jos taas sarjan aiemmat osat olivat lähinnä sydäntäsi, niin kannattaa NFS: HP2 ehdottomasti katsastaa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 15.12.2002 Knight Rider - The Game
PC | Ajopelit

Davilex Softwaren itselleen hankkima lisenssi Knight Rider TV-sarjaan olisi voinut parhaimmillaan poikia varsin laadukkaankin pelin, mutta valitettavasti Knight Rider - The Game ei pysty olemaan paljoa muuta kuin sitä nopeasti unholaan vajoavaa lisenssimoskaa yksitoikkoisella ja varsin lyhyellä yksinpelikampanjalla varustettuna. Parilla sanalla peliä voisi kuvailla pikaiseksi nostalgiatripiksi Knight Riderin maailmaan.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 29.9.2002 Grand Prix 4
PC | Ajopelit

Pelistä ei varsinaisesti mitään suurempaa moitittavaa löydy, mutta ei myöskään mitään erityisen merkittäviä uudistuksia edeltäjäänsä nähden ja näin ollen valittavasti alkaa vaikuttaa siltä, että tämänkin sarjan päivitystahti on nyt sellainen, että mitään niin merkittävää muutosta joka välttämättä vaatisi edellisen osan omistajaa hankkimaan uuden painoksen ei ole. Siitä huolimatta yksi tämän hetken parhaita formula-pelejä ja niistä pitäville varmasti hyvä valinta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 18.9.2002 Michael Schumacher Racing World Kart 2002
PC | Ajopelit

Michael Schumacher Kart 2002 on nimestään huolimatta ihan kohtalaisen hyvä ja rento karting peli, josta tosin riittää iloa vain lyhyeksi hetkeksi, sillä yksinpelin kesto on varsin lyhyt ja tasoltaan helppo, eikä kunnollista ja kiinnostavaa moninpeliä pelissä ole tarjolla.

Lue arvostelu »