Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 8.1.2003 NHL 2003
PC | Urheilupelit

Vaikkakin arvosteluni pelistä on aika negatiivinen niin kyseessä ei suinkaan ole huono peli, se vain on niin samanlainen kuin aikaisemmatkin osat, että ei sitä nyt mitenkään voi suositella ainakaan 2002:sen omistajille välttämättömänä hankintana, koska käytännössä se tarjoaa lähinnä päivitetyt pelaajatiedot. Peli on vauhdikasta ja ihan hauskaa arcadesäntäilyä ja kilpailun puutteessa ainoa varteen otettava lätkäpeli. Jos joku nyt ei ole paria edellistä NHL:llää pelannut niin silloin tämä on toki ihan hyvä hankinta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 8.11.2002 FIFA Football 2003
PC | Urheilupelit

EA on jälleen kerran onnistunut tuomaan pelikansalle jalkapallopelin, joka tuntuu ja pelittää eri tavalla kuin edeltäjänsä positiivisessa mielessä. FIFA Football 2003 onkin selkeästi PC:n tähänasti paras jalkapalloilu mitä olen saanut pelata ja se tuo mukanaan entisestään parannellun pelattavuuden maustettuna hienoilla grafiikoilla, sekä äänillä jotka luovat peliin sitä aitoa futisfiilistä.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 6.5.2002 FIFA World Cup 2002
PC | Urheilupelit

2002 FIFA World Cup tarjoaa MM-kisatunnelmaan päivitetyn version FIFA 2002:sta, joka ei kumminkaan pääse aivan samalle tasolle edeltäjänsä kanssa. Jos haluat PC:lle tähänasti tulleista futispeleistä parhaan niin käy ostamssa FIFA 2002, mutta jos MM-kisat ovat se mikä saa tällä hetkellä syttymään ja pelin sisällön vähyys ei haittaa niin sitten 2002 FIFA World Cup on hyvä valinta.

Lue arvostelu »