Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 7.8.2006 Desperados 2: Cooper's Revenge
PC | Strategiapelit

Desperados 2 - Cooper's Revenge on onnistuneesti toteutettu 3D-siirros alkuperäispelin ajoilta. Parhaimmillaan erittäin tiivistunnelmainen, Western -henkinen puzzlestrategia, pahimmillaan aivoon ottavaa yritys-erehdys rumbaa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 10.7.2006 Rise Of Nations - Rise Of Legends
PC | Strategiapelit

Rise Of Nations - Rise Of Legends tarjoaa alkuperäisen Rise Of Nations -pelin henkisen strategiapläjäyksen tarinalla ja fantasia-aiheisuudella höystettynä. Etenkin Rise Of Nations -sarjan fanien kannattaa tämä katsastaa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 2.2.2005 The Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth
PC | Strategiapelit

Lord of the Rings: The Battle of Middle Earth on oiva sekoitus strategiaa ja roolipeliä. Se ei juurikaan tarjoa mitään uutta genrelle, mutta toisin kuin useat muut tämän päivän lisenssipelit, joissa kylmät aikataulut vievät voiton, Middle Earth on uskollinen saagalle ja vangitsee elokuvien tunnelman. Kehno tekoäly saattaa kuitenkin paikoin turmella pelikokemusta. Tämän lisäksi kenttien välillä tapahtuva strategiointi saisi olla monipuolisempaa. Peli on kuitenkin oiva osoitus siitä, että EA pystyy halutessaan luomaan myös pelejä, joissa tunnelma ei kaadu sieluttomaan toteutukseen.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 11.10.2004 D-Day
PC | Strategiapelit

D-Day on toisen maailmansodan strategiapeli unkarilaiselta Digital Realitylta. Yksinpeli on kestoltaan keskivertoa paremmalle tosi-aikanaksuttelijalle melkoisen lyhyt, mutta sen pelaamisesta nauttii lopppuun asti. Audiovisuaalisesti varsin toimiva paketti, jota vaivaa muutamat pikkupuutteet.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 7.10.2004 Evil Genius
PC | Strategiapelit

Evil Genius on peli, josta ei ainakaan huumoria puutu. Pelin grafiikka, humoristisuus, äänimaailma ja sen yksityiskohtaisuus tekevät siitä kohtuullisen miellyttävän pelikokemuksen. Kuitenkin saman tylsän, mielikuvituksettomasti suunnitellun maailman kartan tuijottaminen, sekä kankeasti esitettyjen tehtävien suorittaminen alkaa äkkiä maistumaan puulta.. Evil Geniusilla olisikin ollut kaikki edellytykset olla yksi monipuolisimmista peleistä vuosiin, jos tekijät olisivat painottaneet enemmän pelissä esiintyvään maailmankarttaan, sekä sangen yksinkertaisen tekoälyn parantelemiseen.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 28.9.2004 Homeworld 2
PC | Strategiapelit

Homeworld-sarja on aina erottunut massiivisilla, avaruuslaivueiden välisillä taisteluilla ja tämä onkin yksi keskeinen elementti jonka Homeworld 2 onnistuu säilyttämään. Valitettavasti kuitenkin usein jotuuu huomaamaan, että taisteluun painottuminen on vaatinut veronsa pelin hengen kustannuksella. Kokonaisuutena kuitenkin Homeworld 2 on enemmän positiivinen, kuin negatiivinen kokemus.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 29.8.2004 Ground Control II: Operation Exodus
PC | Strategiapelit

Ground Control II: Operation Exodus on peli josta koko peliteollisuuden tulisi ottaa mallia. Se on rakkaudella ja taidolla alusta loppuun viilattu eikä juuri missään ole säästelty. Juonenkäänteet, loistelias grafiikka, musiikki ja pelin vangitseva tunnelma pitävät otteessaan paatuneemmankin sotahirmun. Pelin maailma on selvästi tarkkaan alusta loppuun mietitty ja melkeinpä jokaisella pelistä tutuksi tulevalla hahmolla tuntuu olevansa oma vakaamuksensa, mielipiteensä ja historiansa jotka avautuvat juonen kehittyessä. Itse toivon syvästi että muutkin pelitalot ottaisivat oppia tästä Massive Entertainmentin luomasta komeudesta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 7.6.2004 Rise Of Nations: Thrones And Patriots
PC | Strategiapelit

Thrones And Patriots on erittäin laadukas lisälevy Rise Of Nations pelin omistaville ja läpikolunneille. Pelin tarjoamat neljä uutta yksinpelikampanjaa sekä muut uutuudet pitävät koneen äärellä pitkän tovin. Kaikin puolin hyvä kokonaisuus, josta ei oikeastaan löydy yhtään valittamisen sanaa. Lisälevyjen eliittiä, joista muidenkin pitäisi ottaa mallia.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 21.3.2004 Sim City 4
PC | Strategiapelit

Taattua SimCity laatua jossa ei ole mitään pahoja puutteita tai teknisiä ongelmia. Hyvin samankaltainen kuin edeltäjänsä, mutta hyvän pelattavuutensa ja haastavan vaikeustasonsa ansiosta ehdottomasti sarjan paras osa. Genren ystäville taattua laatua.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 5.3.2004 Jurassic Park - Project Genesis
PC | Strategiapelit

Jurassic Park: Project Genesis on tarjoaa pelaajalle huvipuiston rakentelua Jurassic Park elokuvien hengessä. Blue Tongue on melko hyvin onnistunut vangitsemaan elokuvien hengen peliinsä näyttävästi mallinnettujen dinosaurustensa avulla, sekä musiikillisesti nappiin osuneella valinnalla. Jurassic Park: Project Genesis ei ole parhaita puistonrakentelupelejä mitä kaupan hyllyltä löytää, mutta ainakin Jurassic Park-elokuvien ystävien kannattaa katsastaa nykyisin halpisversiona löytyvä kyseinen peli.

Lue arvostelu »