Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 20.12.2002 Need For Speed - Hot Pursuit 2
PC | Ajopelit

Need For Speed: Hot Pursuit 2 tarjoaa näteillä ja nopeilla autoilla ryyditettyä, arcadehenkistä kaahailua hyvän musiikin ja simppelin ohjattavuuden kera tarjoiltuna. Mikäli olet tykänyt tähänastisista NFS peleistä eniten Porsche Unleashedista, voi uutukainen olla jonkinasteinen pettymys. Jos taas sarjan aiemmat osat olivat lähinnä sydäntäsi, niin kannattaa NFS: HP2 ehdottomasti katsastaa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 15.12.2002 Knight Rider - The Game
PC | Ajopelit

Davilex Softwaren itselleen hankkima lisenssi Knight Rider TV-sarjaan olisi voinut parhaimmillaan poikia varsin laadukkaankin pelin, mutta valitettavasti Knight Rider - The Game ei pysty olemaan paljoa muuta kuin sitä nopeasti unholaan vajoavaa lisenssimoskaa yksitoikkoisella ja varsin lyhyellä yksinpelikampanjalla varustettuna. Parilla sanalla peliä voisi kuvailla pikaiseksi nostalgiatripiksi Knight Riderin maailmaan.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 29.9.2002 Grand Prix 4
PC | Ajopelit

Pelistä ei varsinaisesti mitään suurempaa moitittavaa löydy, mutta ei myöskään mitään erityisen merkittäviä uudistuksia edeltäjäänsä nähden ja näin ollen valittavasti alkaa vaikuttaa siltä, että tämänkin sarjan päivitystahti on nyt sellainen, että mitään niin merkittävää muutosta joka välttämättä vaatisi edellisen osan omistajaa hankkimaan uuden painoksen ei ole. Siitä huolimatta yksi tämän hetken parhaita formula-pelejä ja niistä pitäville varmasti hyvä valinta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 18.9.2002 Michael Schumacher Racing World Kart 2002
PC | Ajopelit

Michael Schumacher Kart 2002 on nimestään huolimatta ihan kohtalaisen hyvä ja rento karting peli, josta tosin riittää iloa vain lyhyeksi hetkeksi, sillä yksinpelin kesto on varsin lyhyt ja tasoltaan helppo, eikä kunnollista ja kiinnostavaa moninpeliä pelissä ole tarjolla.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 21.5.2002 The Italian Job
PC | Ajopelit

Ihan hauskaa arcadekaahailua, mutta valitettavasti mielenkiinto peliä kohtaan ja pelattavakin loppuvat yllättävän nopeasti. Hyvää hupia muutamaksi illaksi.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 5.5.2002 Nascar Racing 2002 Season
PC | Ajopelit

Nascar Racing 2002 Season on tähänastisista Nascar peleistä kiistatta paras, josta ei oikeastaan paljoa huonoa sanottavaa löydy ja peli tarjoaakin erittäin realistisen, näyttävän ja ennenkaikkea nautittavan pelikokemuksen niille, joilta löytyy kotoaan jonkinlainen ohjain ja tarpeeksi potkua koneesta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 26.2.2002 Rally Trophy
PC | Ajopelit

Rally Trophy jatkaa suomalaisen peliteollisuuden läpimurtoa ja onkin yksi parhaimmista rallipeleistä mitä on koskaan julkaistu.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 10.7.2000 Nascar Racing 3
PC | Ajopelit

Papyruksen Nascar Racing 3 on yksinkertaisesti sanottuna paras ja realistisin Nascar-simulaatio, joka tosin visuaalisesti jättää melko paljon toivomisen varaa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 1.1.2000 Driver
PC | Ajopelit

Driver on keskinkertainen kaahailupeli, jossa tehtävät pelataan tiukan aikarajan puitteissa poliisit kannoilla varmistamassa, ettei pelaaja hidasta vauhtia hetkeksikään.

Lue arvostelu »