Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 27.1.2008 Soldier Of Fortune - Payback
PC | Toimintapelit

Aina kaikki eivät tajua katsoa nenäänsä pidemmälle ja tekevät elämässään typeriä ratkaisuja. Activisionin kohdalla tämä typeryys kaikessa yksinkertaisuudessaan oli saattaa Soldier Of Fortune: Payback ylipäätänsä päivänvaloon. On takaisinmaksun aika ja Sof: Payback tuskin pystyy maksamaan Activisionille viemiään rahoja takaisin...

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 14.12.2007 Crysis
PC | Toimintapelit

Crysis on avoin, scifi-henkinen räiskintä, joka on säväyttävän viimeistelty niin pelilliseltä- kuin tekniseltäkin toteutukseltaan. Leuat ovat loksahtaa sijoiltaan joka kerta, kun kranaatti repii korealaisrakenteisen pelti-vanerihökkelin lohduttomaksi romuläjäksi, tai kun pelaajaa tiheästä viidakosta jahtaava helikopteri silppuaa palmuja keskeltä kahtia konekiväärillään. Meininki on tiivistä kuin toimintaelokuvassa konsanaan, eikä edes loppua kohden Rambosta Independence Dayksi kääntyvä juoni onnistu tunnelmaa romuttamaan. Täydellinen päätös täydelliselle räiskintävuodelle.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 31.10.2007 Spider-Man - Friend Or Foe
PC | Toimintapelit

Ruma, tylsä ja helppo. Nämä sanat kuvaavat ehkäpä parhaiten Activisionin uusinta Hämähäkkimies -peliä Spider-Man - Friend Or Foe, jossa hämis liittoutuu pahisten ja hyvisten kanssa taistelemaan toisenlaista pahuutta vastaan. Kyseessä on varmasti yksi vuoden huonoimpia pelejä, joka ei varmasti tule Activisionin lompakkoa juurikaan lihottamaan. Hämisfanien kannattaakin mieluummin suunnata katseensa Spider-Man 3 tai Marvel - Ultimate Alliance pelien suuntaan, joista molemmat ovat paljon parempia.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 24.11.2006 Splinter Cell: Double Agent
PC | Toimintapelit

Splinter Cell: Double Agent jatkaa edellisosien tapaan laadukkaana ja varsin tunnelmallisena hiiviskelytoimintapelinä visuaalisesti hienolla ulkoasulla ryyditettynä. Valitettavasti vain pelin PC-versio on kuitenkin tällä hetkellä niin buginen ja hätäisesti markkinoille tuotu keskeneräinen julkaisu, ettei sitä kenenkään kannata mennä kaupasta hankkimaan. Kannattaa tarkkailla tilannetta viat korjaavan päivityksen suhteen, sillä kyseessä on kuitenkin pohjimmiltaan hyvä peli.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 29.1.2006 Shadowgrounds
PC | Toimintapelit

Shadowgrounds on jälleen oiva taidonnäyte osaavasta suomalaisesta pelinkehittämisestä. Pelin ylhäältäpäin kuvattu, nautittava liipaisin-pohjassa meininki ryyditettynä hyvällä musiikkiraidalla ja munakkailla aseilla tekee pelistä loistavan piristysruiskeen muuten niin harmaaseen, massapelien dominoimaan peliteollisuuteen. Pelin alhainen hinta huomioiden, on Shadowgroundsia vaikea olla suosittelematta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 15.12.2004 The Chronicles Of Riddick - Escape From Butcher Bay(Developer's Cut)
PC | Toimintapelit

The Chronicles Of Riddick oli erinomaisen positiiviesti yllättävä kokemus Xboxilla ja nyt sama meno jatkuu PC:llä. Peli on yksinkertaisesti alusta loppuun saakka nautittava toimintapläjäys, joka valitettavasti vain on eliniältään lyhyt moninpelin puutteen ja lyhyen yksinpelinsä takia. Kaikesta huolimatta yksi vuoden parhaita pelejä ja yksi parhaita lisenssipelejä koskaan.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 24.11.2004 Half-Life 2
PC | Toimintapelit

Historia toistaa itseään. Jälleen kerran Valve tulee ja näyttää miten se universumin paras räiskintäpeli oikein pitää tehdä. Täydellinen yksinpelikokemus, jota et voi jättää väliin.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 25.10.2004 Shade: Wrath Of Angels
PC | Toimintapelit

Shade: Wrath Of Angels on melko perinteisen luokan 3rd person toimintapeli, jossa nimetön kaveri ottaa mittaa epäkuolleista tavoitteena pelastaa veljensä. Pelissä ei periaatteessa ole suuria vikoja, mutta toisaalta se ei ajoittain toimivan tunnelmansa lisäksi tuo oikeastaan mitään uutta ja kiinnostavaa pöytään.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 6.7.2004 Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban
PC | Toimintapelit

Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban pelillään EA jälleen kerran osioittaa, että se osaa tehdä lisenssistä kuin lisenssistä pelattavan pelin. Prisoner Of Azkaban on etenkin nuoremmille Harry Potterin faneille varmasti nautittava kokemus, mutta lyhykäinen ja ehkäpä hieman liian helppo toimintaseikkailu itse elokuvaa odotellessa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 24.6.2004 Grand Theft Auto: San Andreas
PC | Toimintapelit

Grand Theft Auto: San Andreas pistää edeltäjäänsä Vice Cityä vieläkin paremmaksi olemalla yksinkertaisesti sarjan paras osa tähän asti ja erittäin viihdyttävä peli näin yleisesti ottaen. Valtava peli-alue, onnistunut audiovisuaalinen toteutus, mielenkiintoiset tehtävät sekä tekemisen paljous ja vapaus ovat pelin parhaita puolia. Innolla jäämme odottamaan mitä Rockstar Games keksii seuraavaa osaa varten.

Lue arvostelu »