Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 8.6.2004 Söldner - Secret Wars
PC | Arcadepelit

Söldner: Secret Wars on keskinkertainen nettiräiskintä, jonka todella raskas pelimoottori ja vähäiset pelaajamäärät ovat piikejä pelin lihassa. Pelissä ei oikeastaan eroa mitenkään edukseen poislukien hienon ympäristön tuhoutumissysteemin, jota ilman tosin pärjää varsin helposti ilmankin. Söldner ei ole aivan täysin huono peli, mutta jotenkin hieman sieluton. Onkin suositeltavampaa sijoittaa rahat mieluummin esimerkiksi Battlefield-peleihin tai Unreal Tournament 2004:ään.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 11.5.2003 Unreal II: The Awakening
PC | Arcadepelit

Unreal II: The Awakening ei herätä mitään sen kummempia tunteita - näyttävännäköinen räiskintä, joka ei tuo oikeastaan mitään uutta genrensä pariin.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 19.1.2003 No One Lives Forever 2: A spy in H.A.R.M.'s way
PC | Arcadepelit

No One Lives Forever 2 tuo ainoan tunnetun naisagentin, Cate Archerin ja kultaisen 60-luvun takaisin PC-ruudulle entistä ehomman näköisenä uusine ihmevempaimineen ja aseineen. Peli on ihan kelvollinen räiskintäpeli/hiiviskely, joskin ykkösosan hiiviskelypainotteisen pelityylin sijaan homma painottuu räiskinnän puolelle, lähinnä hiiviskelemiseen huonohkosti suunniteltujen kenttiensä takia.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 11.3.2002 Aquanox
PC | Arcadepelit

Aquanox esittelee pelaajalle häikäisevän hienosti toteutetun vedenalaisen maailman, mutta on muuten hieman itseään toistava ja helposti kyllästyttävä alusräiskintä.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 25.6.2001 Half-Life: Blue Shift
PC | Arcadepelit

Half-Life: Blue Shift onnistuneesti houkuttelee pelaajan pelaamaan Black Mesan tapahtumat läpi vielä viimeisen kerran.

Lue arvostelu »