Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 24.11.2010 Sid Meier's Civilization V
PC | Arcadepelit

Sid Meier?s Civilization V on tutun klassikkostrategian modernisoitu versio. Odotetun pintaremontin ohella, pelin käyttöliittymää vedetty suoraviivaisemmaksi ja pelilaudan neliöt on vaihdettu kuusikulmioiksi. Isoimmat muutokset koetaan sotimisessa, jossa yksikkömäärät on rajattu yhteen per ruutu ja tykistö on opetettu ampumaan useamman heksan etäisyydelle. Muutosten myötä sotimisesta on tullut strategisempaa ja entisaikojen megalomaaniset jättiarmeijat ovat siirtyneet historiaan. Hyvä niin. Tekoäly on totuttuun tapaan hieman jälkeenjäänyt, eikä diplomatiasta ole ainakaan tietokonepelaajien kanssa mainittavasti hyötyä. Myös tekninen toteutus jättää varaa toiveille. Kunhan tekoäly ja pahimmat kaatuilut saadaan päivityksillä kuriin, ei itseään kunnioittavilla kotistrategisteilla pitäisi olla mitään syytä jättää Sid Meier?s Civilization V:tä hankkimatta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 5.4.2008 Trials 2 Second Edition
PC | Arcadepelit

Trials 2 Second Edition on kuin modernisoitu versio vuosien takaisesta Action Supercrossista. Vaikka pelaamisen koukku muuttuikin puzzlemaisesta omenankeräilystä veriseksi sekuntikellokamppailuksi netin rankinglistoilla ja graafisesti ollaan tultu vähintäänkin yksi vuosikymmen eteenpäin, ei Trialsin charmia ja koukuttavuutta voi edes paatunein retroromantikko kiistää. Mikä tietenkin tärkeintä, itse pelattavuus toimii kuin junan vessa: kaahailu pitkin näennäisen kolmiulotteisia 2D-ratoja, syvälle pelattavuuden juuriin pureutuvan fysiikkamallinnuksen ryydittämänä, onnistuu yksinkertaisesti olemaan ihan hitollisen hauskaa touhua. Vaikka vaikeustason kohdalla käydäänkin paikoin hieman metsikön puolella, ei kenellekään pitäisi jäädä epäselväksi, onko Trials 2 Second Edition hintansa arvoinen kokemus. Kokeile demoa ja koukutu!

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 20.6.2006 Half-Life 2 - Episode One
PC | Arcadepelit

Half-Life 2 - Episode One jatkaa HL2:n tarinaa siitä mihin alkuperäinen peli jäi. Tiedossa on jälleen kerran tunnelmallisen tiukka paketti toimintaa Half-Life 2 -pelin ystäville.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 17.4.2006 Condemned: Criminal Origins
PC | Arcadepelit

Condemned: Criminal Origins on "psykologinen trilleri", joka on paikoitellen erittäin vahvalla tunnelmalla ja ennenakaikkea pelottavan ahdistavalla sellaisella varustettu peli. Pelin immersiota vain särkee ikävä kyllä osittain tasoltaan heittelehtivä tekoäly, sekä pelin silmiinpistävä lineaarisuus. Suositellaan kaikesta huolimatta kaikille kauhun ja jännityksen ystäville.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 8.6.2004 Söldner - Secret Wars
PC | Arcadepelit

Söldner: Secret Wars on keskinkertainen nettiräiskintä, jonka todella raskas pelimoottori ja vähäiset pelaajamäärät ovat piikejä pelin lihassa. Pelissä ei oikeastaan eroa mitenkään edukseen poislukien hienon ympäristön tuhoutumissysteemin, jota ilman tosin pärjää varsin helposti ilmankin. Söldner ei ole aivan täysin huono peli, mutta jotenkin hieman sieluton. Onkin suositeltavampaa sijoittaa rahat mieluummin esimerkiksi Battlefield-peleihin tai Unreal Tournament 2004:ään.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 11.5.2003 Unreal II: The Awakening
PC | Arcadepelit

Unreal II: The Awakening ei herätä mitään sen kummempia tunteita - näyttävännäköinen räiskintä, joka ei tuo oikeastaan mitään uutta genrensä pariin.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 19.1.2003 No One Lives Forever 2: A spy in H.A.R.M.'s way
PC | Arcadepelit

No One Lives Forever 2 tuo ainoan tunnetun naisagentin, Cate Archerin ja kultaisen 60-luvun takaisin PC-ruudulle entistä ehomman näköisenä uusine ihmevempaimineen ja aseineen. Peli on ihan kelvollinen räiskintäpeli/hiiviskely, joskin ykkösosan hiiviskelypainotteisen pelityylin sijaan homma painottuu räiskinnän puolelle, lähinnä hiiviskelemiseen huonohkosti suunniteltujen kenttiensä takia.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 11.3.2002 Aquanox
PC | Arcadepelit

Aquanox esittelee pelaajalle häikäisevän hienosti toteutetun vedenalaisen maailman, mutta on muuten hieman itseään toistava ja helposti kyllästyttävä alusräiskintä.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 25.6.2001 Half-Life: Blue Shift
PC | Arcadepelit

Half-Life: Blue Shift onnistuneesti houkuttelee pelaajan pelaamaan Black Mesan tapahtumat läpi vielä viimeisen kerran.

Lue arvostelu »