Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Toimituksen valinnat alustalle XBOX360

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 12.11.2006 Need For Speed: Carbon
XBOX360 | Ajopelit

Need For Speed: Carbon on tuttua kauraa sarjan Most Wanted ja Underground -pelejä pelanneille; tuunataan autoja ja painutaan tien päälle kisaamaan. Muuten varsin mukavaa pelikokemusta heikentävät jonkin verran erinäiset yksittäiset seikat.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 6.11.2006 Marvel: Ultimate Alliance
XBOX360 | Toimintapelit

Marvel: Ultimate Alliance yhdistää liudan Marvelin sarjakuvasankareita yhteen pakettiin taistelemaan pahuutta vastaan. Valitettavasti pelin keskinkertainen tekoäly, pelin lyhyys ja sen kenttäsuunnittelu vesittävät muuten ihan pelattavaa peliä.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 27.10.2006 Samurai Warriors 2
XBOX360 | Hack 'n' slash

Samurai Warriors 2 on Ok-tasoinen hack 'n' slash rymistely, jota vaivaa genrensä edustajana tekoälyttömyyden lisäksi jokseenkin luotaansatyöntävä yleistoteutus.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 8.10.2006 Xbox Live Arcade Unplugged Volume 1
XBOX360 | Arcadepelit

Xbox Live Arcade Unplugged Volume 1 tarjoaa internetittömille pelaajille kokoelman Xbox 360:n Livea arcade -palvelussa julkaistuja pelejä yhdelle levylle pakattuna. Ei välttämättä ostamisen arvoinen, mikäli kokoelman kaikki pelit eivät kiinnosta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 19.9.2006 Fight Night Round 3
XBOX360 | Urheilupelit

EA:n nyrkkeilypelisarja laittaa Fight Night Round 3 -pelin myötä uuden pykälän silmään olemalla jälleen edeltäjäänsä hitusen parempi pelikokemus. Upean saumaton audiovisuaalinen toteutus yhdistettynä loistavan pelattavuuteen takaavat hyvän pelikokemuksen. Ainoa miinus on, ettei Fight Night Round 3 tarjoa mitään oikeasti uutta edeltäjäänsä nähden.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 8.9.2006 Dead Rising
XBOX360 | Toimintapelit

Dead Rising tuo ruudulle järjettömän määärän eläviä kuolleita pelaajan telottavaksi mitä erilaisemmin keinoin. Viihdyttävä zombiesplätteri, joskin pelin tallennustyyli ja pomotaistelut hiertävät osittain muuten niin viihdyttävän veristä pelikokemusta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 31.8.2006 Ninety-Nine Nights
XBOX360 | Hack 'n' slash

Ninety-Nine Nights on fantasiahenkinen hack 'n' slash, joka vyöryttää ruudulle samanaikaisesti tuhatpäisiä joukkoja taistelemaan keskenään. Massiiviset taistelut ja upeannäköiset, sekä tehokkaat komboliikkeet ovat pelin suola, joka saa muuten niin itseään toistavan pelin tuntumaan isolta adrenaliinipläjäykseltä. Harmi vain, että pelistä puuttuu kokonaan tehtävänaikainen tallennusmahdollisuus, joka tekee tästä muutenkin melko haastavasta pelistä astetta turhauttavamman.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 28.8.2006 Table Tennis
XBOX360 | Urheilupelit

Rockstar Gamesin Table Tennis on nätinnäköinen ja kivan kuuloinen pöytätennispeli, jonka suurin ongelma on sen jokseenkin tylsä ja lyhyt yksinpeli. Moninpelinä peli paranee asteen jos toisen, mutta peli ei siltikään yllä tennispelien(Top Spin)tasolle addiktiivisuustasolla mitattuna. Suositellaan pienellä varauksella urheilupeleistä pitäville.

Lue arvostelu »
1 29 30 31