Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 2.10.2003 World Racing
PC | Ajopelit

World Racing tarjoaa pelaajalle viihdyttävää kaahaamista lukuisten erilaisten mersumallien ratissa monella erityyppisellä radalla sulavan ruudunpäivityksen kera. Mahdollisuus kustomoida pelin simulaatio -ja arcadepainotteisuutta, sekä tekoälyn kovuutta tuovat oman lisänsä peliin. Jos pelkillä mersuilla lujaa meneminen ei haittaa, niin on World Racing kiistatta yksi tämän hetken laadukkaimmista ajopeleistä markkinoilla, jota ei kannata jättää väliin PC-autopelien jo melko pitkään kestäneenä "kuivana kautena".

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 17.6.2003 The Hulk
PC | Toimintapelit

The Hulk on sinänsä ihan onnistunut beat 'em up lisenssipeli Radical Entertainmentilta, mutta valitettavasti pelin nouseminen illan parin hupia enemmäksi kuitenkin kaatuu joihinkin ärsyyttävyyksiin pelattavuudessa, sekä melko lyhyeen ja itseään toistavaan pelikokemukseen. Mikäli raha polttaa taskussa ja sattuu olemaan yksinkertaisemman mätön ystävä, voi The Hulk tarjota ihan kivan pelikokemuksen, mutta muussa tapauksessa peliä voi suositella oikeastaan vain vannoutuneimmille Hulkin faneille. The Hulkin Xbox -ja PC-versio saavat kummatkin saman arvosanan, sekä samat hyvät sekä huonot puolet, koska käytännössä mitään eroa näiden kahden version välillä ei ole.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 31.5.2003 Grand Theft Auto: Vice City
PC | Toimintapelit

GTA: Vice City on erinomainen seuraaja sen edeltäjälleen, Grand Theft Auto III pelille. Mielenkiintoiset tehtävät, paranneltu grafiikka sekä uudet radioasemat ja mahdollisuus ostella taloja tekee pelaamisesta hauskaa ja pelin parissa viihtyy hyvin. Peli ei oikeastaan liiemmälti mokaa missään osa-alueessa mitä se pelaajalle esittelee, koska se tekee kaiken lähes virheettömästi. Tokihan sitä voisi hieman nipottaa tekoälystä, niiden veneiden kankeahkosta ohjauksesta tai jälleen kerran sen moninpelin loistamisesta poissaolollaan, mutta eivät nämä kyseiset seikat kuitenkaan itseäni vaivannut niinkään paljoa, että se olisi jotenkin pelinautintoani sotkenut. Näin ollen en myöskään halua ottaa peliltä sitä puolta tähteä pois. En kuitenkaan myöskään mene väittämään, etteikö seuraavalla GTA-pelillä olisi enään mitään uutta/parempaa annettavana. Arvosana puhukoot puolestaan, minä lähden Vice Cityyn.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 11.5.2003 Unreal II: The Awakening
PC | Arcadepelit

Unreal II: The Awakening ei herätä mitään sen kummempia tunteita - näyttävännäköinen räiskintä, joka ei tuo oikeastaan mitään uutta genrensä pariin.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 30.4.2003 Delta Force - Black Hawk Down
PC | Arvostelut

Delta Force: Black Hawk Down on varsin kelvollinen perustasoa oleva FPS-räiskintä, joka ei tuo genreensä mitään uutta, mutta toteuttaa jo hyväksi todettua vanhaa kaavaa ihan hyvin. Pelin ehdottomasti heikoin lenkki on sen surkea tekoäly. Kokonaisuutena ihan hyvä räiskyttely, mutta ei sen enempää.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 28.3.2003 Dino Crisis 2
PC | Survival horror

Dino Crisis 2 kulkee edeltäjänsä jalanjäljissä oikeastaan melko lailla identtisesti. DC2 on niin pelilliseltä kuin visuaaliselta kantiltaankin melko samaa tasoa kuin mitä ensimmäinen Dino Crisis peli tarjosi kun se PC:lle PSX:ltä käännettiin vuosia sitten. Dinot ovat tällä kertaa vain vihaisempia, niitä on enemmän ja ne heräävät henkiin kuoltuaan. Ei muuta kuin vaan viidakkoon ampumaan tarzanin kavereita kunnon asenteella. Soisi Capcominkin jo vihdoin alkaa panostamaan näihin käännösräpellyksiinsäkin, sillä ei tällainen yksinkertaisesti mene läpi enää PC-puolella.. Tai en ainakaan itse jaksa uskoa tähän. Jos peli olisi tullut ulos samaan aikaan kuin Resident Evil 3 tuli aikoinaan PC:lle niin olisihan tämä voinut olla kovakin tapaus, mutta kun ei niin ei. No sentään pelin toteutusta ja sen teemaa yhdistää yksi asia: Esihistoria.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 24.3.2003 IGI 2: Covert Strike
PC | Toimintapelit

IGI 2: Covert Strike tarjoaa edeltäjänsä tyylisen, hiiviskely- ja räiskintäelementtejä sisältävän pelikokemuksen parannellulla tekoälyllä, sekä pidemmällä yksinpelillä varustettuna.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 28.1.2003 Tony Tough And The Night Of Roasted Moths
PC | Seikkailupelit

Tony Tough and the Night of the Roasted Moths on perinteinen 2D-seikkailu, jossa yksityisetsivä Tony Tough joutuu töihin, kun tuntematon henkilö alkaa varastelemaan lapsilta karkkia Halloweeninä ja Tonyn oma koira kidnapataan. Lievästi epäloogisilla puzzleilla ja kohtalaisen hyvällä ääninäyttelyllä varustettu kelpo pikku seikkailupeli pahemman puutteessa, jota valitettavasti sotkee pieni äänibugi. Suositellaan seikkailupelien ystäville pienellä varauksella odotellessa vielä tekeillä olevia seikkailupelejä muun muassa LucasArtsilta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 19.1.2003 No One Lives Forever 2: A spy in H.A.R.M.'s way
PC | Arcadepelit

No One Lives Forever 2 tuo ainoan tunnetun naisagentin, Cate Archerin ja kultaisen 60-luvun takaisin PC-ruudulle entistä ehomman näköisenä uusine ihmevempaimineen ja aseineen. Peli on ihan kelvollinen räiskintäpeli/hiiviskely, joskin ykkösosan hiiviskelypainotteisen pelityylin sijaan homma painottuu räiskinnän puolelle, lähinnä hiiviskelemiseen huonohkosti suunniteltujen kenttiensä takia.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 8.1.2003 NHL 2003
PC | Urheilupelit

Vaikkakin arvosteluni pelistä on aika negatiivinen niin kyseessä ei suinkaan ole huono peli, se vain on niin samanlainen kuin aikaisemmatkin osat, että ei sitä nyt mitenkään voi suositella ainakaan 2002:sen omistajille välttämättömänä hankintana, koska käytännössä se tarjoaa lähinnä päivitetyt pelaajatiedot. Peli on vauhdikasta ja ihan hauskaa arcadesäntäilyä ja kilpailun puutteessa ainoa varteen otettava lätkäpeli. Jos joku nyt ei ole paria edellistä NHL:llää pelannut niin silloin tämä on toki ihan hyvä hankinta.

Lue arvostelu »