Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 2.7.2002 Die Hard - Nakatomi Plaza
PC | Toimintapelit

Ensimmäisestä Die Hard elokuvasta vääntämällä väännetty täysin mielikuvitukseton ja lähinnä turhauttava peli. Ei ehkä täysin kelvoton, mutta ei tätä kyllä ihan heti enää uudestaan pelaamaan rupeaisi. Joitakin heikosti toteutettuja sinänsä ihan hyviä ideoita.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 30.6.2002 The Watchmaker
PC | Seikkailupelit

Hieman epäselvästä tarinastaan huolimatta The Watchmaker onnistuu olemaan yllättävän viihdyttävä, hyvällä ohjaussysteemillä ja helposti omaksuttavalla käyttöliittymällä varustettu 3D-seikkailupeli, joka tarjoaa pelaajalle haastavia ja huolella suunniteltuja puzzleja kunhan vain pystyy ensin sulattamaan pelin jokseenkin ponnettoman ääninäyttelyn ja hieman vanhentuneen grafiikan. Toivotaan, että näemme jatkossakin Darrelin ja Victorian seikkailuita, sillä potentiaalia kyllä löytyy kunhan tasoa saadaan vielä nostettua jonkin verran lisää.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 16.6.2002 Simon The Sorcerer 3D
PC | Seikkailupelit

Simon The Sorcerer 3D on yksinkertaisesti sanottuna tylsä, ruma ja ajoittain jopa hermoille käyvä seikkailupeli, jota Headfirst Studiosin ei olisi koskaan tarvinnut tuoda päivänvaloon.. Ei ainakaan tällaisenaan. Seikkailupelien ystävät voivat huoletta jättää tämän välistä.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 10.6.2002 Grand Theft Auto III
PC | Toimintapelit

Grand Theft Auto III on yksi parhaimmista peleistä vähään aikaan, jossa lähes kaikki osa-alueet loksahtavat saumattomasti kohdalleen kuin palapelissä ikään, tehden siitä vahvan kokonaisuuden. Mikäli et ole PS2 versiota jo hankkinut ja konehuoneesta löytyy tarpeeksi tehoa on GTA III erittäin hyvä sijoitus rahoille.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 4.6.2002 The Sims Lomalla
PC | Strategiapelit

The Sims Lomalla on ihan hyvä lisälevy ja jos aiemmmat lisälevytkin löytyvät jo hyllystä, ei ole mitään syytä jättää tätä hankkimatta, koska kyseinen lisälevy kumminkin tuo lisää sitä peruspelattavaa sarjaan lomailuteeman merkeissä. Jos taas jo alkuperäinen The Sims peli ärsytti sinua tavalla tai toisella, niin ei Lomallekaan lähteminen kyllä sitten kannata ei sitten millään.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 1.6.2002 Duke Nukem: Manhattan Project
PC | Tasohyppelypelit

Duke Nukem: Manhattan Project on hienolla 3D grafiikalla höystettyä viihdyttävää tasohyppelyräiskintää Dukemaisissa merkeissä, mutta valitettavasti peli on aika lyhyttä hupia ainakin Normal vaikeustasolla pelattaessa ja muutenkin pelin meininki lässähtää osittain tylsemmäksi pelin puolivälissä. Jos Dukeriippuvuutesi on kuitenkin paha, Duke Nukem Foreverin loputon odottaminen käy jo hermoille ja tasohyppelyräiskinnät menevät siinä missä muutkin pelit, niin DN: MP on hyvä valinta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 21.5.2002 The Italian Job
PC | Ajopelit

Ihan hauskaa arcadekaahailua, mutta valitettavasti mielenkiinto peliä kohtaan ja pelattavakin loppuvat yllättävän nopeasti. Hyvää hupia muutamaksi illaksi.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 6.5.2002 FIFA World Cup 2002
PC | Urheilupelit

2002 FIFA World Cup tarjoaa MM-kisatunnelmaan päivitetyn version FIFA 2002:sta, joka ei kumminkaan pääse aivan samalle tasolle edeltäjänsä kanssa. Jos haluat PC:lle tähänasti tulleista futispeleistä parhaan niin käy ostamssa FIFA 2002, mutta jos MM-kisat ovat se mikä saa tällä hetkellä syttymään ja pelin sisällön vähyys ei haittaa niin sitten 2002 FIFA World Cup on hyvä valinta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 5.5.2002 Nascar Racing 2002 Season
PC | Ajopelit

Nascar Racing 2002 Season on tähänastisista Nascar peleistä kiistatta paras, josta ei oikeastaan paljoa huonoa sanottavaa löydy ja peli tarjoaakin erittäin realistisen, näyttävän ja ennenkaikkea nautittavan pelikokemuksen niille, joilta löytyy kotoaan jonkinlainen ohjain ja tarpeeksi potkua koneesta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 21.4.2002 Ghost Recon: Desert Siege
PC | Toimintapelit

Ghost Recon: Desert Siege tarjoaa ihan laadukkaan, mutta todella lyhyen Afrikkaan sijoittuvan yksinpelikampanjan pelattavaksi, jota voi kyllä suositella lämpimästi sellaisille, jotka pitivät alkuperäisestä Ghost Reconista ja jäivät vielä kaipaamaan lisää samanlaista. Jos taasen ei alkuperäinen peli innostanut, ei tämäkään tee poikkeusta. Tärkein seikka peliä harkitessa on tietysti muistaa, että jos alkuperäistä peliä ei hyllystä löydy on tätäkään turha hankkia, sillä Desert Siege vaatii alkuperäisen pelin toimiakseen.

Lue arvostelu »