Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 20.12.2002 Need For Speed - Hot Pursuit 2
PC | Ajopelit

Need For Speed: Hot Pursuit 2 tarjoaa näteillä ja nopeilla autoilla ryyditettyä, arcadehenkistä kaahailua hyvän musiikin ja simppelin ohjattavuuden kera tarjoiltuna. Mikäli olet tykänyt tähänastisista NFS peleistä eniten Porsche Unleashedista, voi uutukainen olla jonkinasteinen pettymys. Jos taas sarjan aiemmat osat olivat lähinnä sydäntäsi, niin kannattaa NFS: HP2 ehdottomasti katsastaa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 15.12.2002 Knight Rider - The Game
PC | Ajopelit

Davilex Softwaren itselleen hankkima lisenssi Knight Rider TV-sarjaan olisi voinut parhaimmillaan poikia varsin laadukkaankin pelin, mutta valitettavasti Knight Rider - The Game ei pysty olemaan paljoa muuta kuin sitä nopeasti unholaan vajoavaa lisenssimoskaa yksitoikkoisella ja varsin lyhyellä yksinpelikampanjalla varustettuna. Parilla sanalla peliä voisi kuvailla pikaiseksi nostalgiatripiksi Knight Riderin maailmaan.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 1.12.2002 Mafia
PC | Toimintapelit

Hieman tylsähköstä alustaan huolimatta Mafia on yksinkertaisuudessaan yksi kaikkien aikojen parhaita toimintapelejä puhumattakaan yksi tämän vuoden parhaista, joka ensiluokkaisesti toteutetun elokuvamaisuutensa lisäksi yhdistää itseensä Grand Theft Auto III:n parhaat puolet, lisäten siihen vielä jotain omaakin. Jos vain potkua koneesta löytyy riittävästi, niin tätä peliä ei kannata jättää väliin mistään hinnasta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 8.11.2002 FIFA Football 2003
PC | Urheilupelit

EA on jälleen kerran onnistunut tuomaan pelikansalle jalkapallopelin, joka tuntuu ja pelittää eri tavalla kuin edeltäjänsä positiivisessa mielessä. FIFA Football 2003 onkin selkeästi PC:n tähänasti paras jalkapalloilu mitä olen saanut pelata ja se tuo mukanaan entisestään parannellun pelattavuuden maustettuna hienoilla grafiikoilla, sekä äänillä jotka luovat peliin sitä aitoa futisfiilistä.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 28.10.2002 The Thing
PC | Survival horror

The Thing on samannimiseen scifi-kauhuelokuvaan perustuva horror/survival toimintapeli, joka onnistuu olemaan erinoimainen epävirallinen jatko-osa esikuvalleen ja nousemaan muiden tavallisempien lajitovereidensa yläpuolelle sen hienosti toteutetun Fear&Trust systeeminsä ansiosta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 25.10.2002 Unreal Tournament 2003
PC | Arvostelut

Unreal Tournament 2003 on tällä hetkellä ehdottomasti paras hieman "yksinkertaisempaa" räiskintää tarjoava, pääasiassa moninpeliin keskittyvä peli jonka hyvin suunnitellut sekä visuaalisesti todella näyttävät pelikentät sekä tutut mutta silti varsin pelattavat moninpelimuodot tekevät pelistä varteenotettavan vaihtoehdon uutta ja toimivaa moninpelipakettia etsittäessä. Pelin aseiden osalta tosin olisi jäänyt kaipailemaan jonkin verran enemmän balanssia, mutta mikäli tämän ja sen tosiasian että moninpelimuotoja on tosiaan vain viisi pystyy katsomaan läpi sormien, niin kannattaa ehdottomasti katastaa tämä peli vaikkapa sitten ensin pelistä julkaistun demon turvin.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 29.9.2002 Grand Prix 4
PC | Ajopelit

Pelistä ei varsinaisesti mitään suurempaa moitittavaa löydy, mutta ei myöskään mitään erityisen merkittäviä uudistuksia edeltäjäänsä nähden ja näin ollen valittavasti alkaa vaikuttaa siltä, että tämänkin sarjan päivitystahti on nyt sellainen, että mitään niin merkittävää muutosta joka välttämättä vaatisi edellisen osan omistajaa hankkimaan uuden painoksen ei ole. Siitä huolimatta yksi tämän hetken parhaita formula-pelejä ja niistä pitäville varmasti hyvä valinta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 18.9.2002 Michael Schumacher Racing World Kart 2002
PC | Ajopelit

Michael Schumacher Kart 2002 on nimestään huolimatta ihan kohtalaisen hyvä ja rento karting peli, josta tosin riittää iloa vain lyhyeksi hetkeksi, sillä yksinpelin kesto on varsin lyhyt ja tasoltaan helppo, eikä kunnollista ja kiinnostavaa moninpeliä pelissä ole tarjolla.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 25.8.2002 Operation Flashpoint: Resistance
PC |

Operation Flashpoint: Resistance on edellistä Red Hammeria jonkin verran laadukkaampi lisälevy, jonka hyvä ja mielenkiintoinen yksinpelikampanja, uudistettu grafiikka, sekä muut pienemmät uudistukset tekevät siitä erittäin hyvän hankinnan kaikille Flashpoint faneille. Ainoastaan pelin hieman suolainen noin 32 euron hinta saattaa olla pienoinen kynnys joillekin ottaen huomioon, että kyseessä kumminkin on vain lisälevy.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 23.8.2002 WarCraft III: Reign Of Chaos
PC | Strategiapelit

Yksinkertaisesti paras peli mitä tähän genreen tällä hetkellä löytyy. WarCraftilta tuntuva ja näyttävä peli, joka on varmaankin lähes kaikkien sarjan aiempia osia pelanneiden mieleen ja toki myös monien muidenkin. Graafisesti näyttävä, äänipuolella toimiva ja pelillisesti niitä molempia. Myös loistava moninpeli.

Lue arvostelu »