Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 28.9.2004 Homeworld 2
PC | Strategiapelit

Homeworld-sarja on aina erottunut massiivisilla, avaruuslaivueiden välisillä taisteluilla ja tämä onkin yksi keskeinen elementti jonka Homeworld 2 onnistuu säilyttämään. Valitettavasti kuitenkin usein jotuuu huomaamaan, että taisteluun painottuminen on vaatinut veronsa pelin hengen kustannuksella. Kokonaisuutena kuitenkin Homeworld 2 on enemmän positiivinen, kuin negatiivinen kokemus.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 29.8.2004 Ground Control II: Operation Exodus
PC | Strategiapelit

Ground Control II: Operation Exodus on peli josta koko peliteollisuuden tulisi ottaa mallia. Se on rakkaudella ja taidolla alusta loppuun viilattu eikä juuri missään ole säästelty. Juonenkäänteet, loistelias grafiikka, musiikki ja pelin vangitseva tunnelma pitävät otteessaan paatuneemmankin sotahirmun. Pelin maailma on selvästi tarkkaan alusta loppuun mietitty ja melkeinpä jokaisella pelistä tutuksi tulevalla hahmolla tuntuu olevansa oma vakaamuksensa, mielipiteensä ja historiansa jotka avautuvat juonen kehittyessä. Itse toivon syvästi että muutkin pelitalot ottaisivat oppia tästä Massive Entertainmentin luomasta komeudesta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 7.6.2004 Rise Of Nations: Thrones And Patriots
PC | Strategiapelit

Thrones And Patriots on erittäin laadukas lisälevy Rise Of Nations pelin omistaville ja läpikolunneille. Pelin tarjoamat neljä uutta yksinpelikampanjaa sekä muut uutuudet pitävät koneen äärellä pitkän tovin. Kaikin puolin hyvä kokonaisuus, josta ei oikeastaan löydy yhtään valittamisen sanaa. Lisälevyjen eliittiä, joista muidenkin pitäisi ottaa mallia.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 21.3.2004 Sim City 4
PC | Strategiapelit

Taattua SimCity laatua jossa ei ole mitään pahoja puutteita tai teknisiä ongelmia. Hyvin samankaltainen kuin edeltäjänsä, mutta hyvän pelattavuutensa ja haastavan vaikeustasonsa ansiosta ehdottomasti sarjan paras osa. Genren ystäville taattua laatua.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 5.3.2004 Jurassic Park - Project Genesis
PC | Strategiapelit

Jurassic Park: Project Genesis on tarjoaa pelaajalle huvipuiston rakentelua Jurassic Park elokuvien hengessä. Blue Tongue on melko hyvin onnistunut vangitsemaan elokuvien hengen peliinsä näyttävästi mallinnettujen dinosaurustensa avulla, sekä musiikillisesti nappiin osuneella valinnalla. Jurassic Park: Project Genesis ei ole parhaita puistonrakentelupelejä mitä kaupan hyllyltä löytää, mutta ainakin Jurassic Park-elokuvien ystävien kannattaa katsastaa nykyisin halpisversiona löytyvä kyseinen peli.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 10.2.2004 The Lord Of The Rings - War Of The Ring
PC | Strategiapelit

The Lord of the Rings: War of the Ring on peli, joka kuvastaa hyvin tämän päivän peliteollisuutta. Taru Sormusten Herrasta - elokuvat avasivat Sierralle ja muille lisenssipelejä valmistaville pelitaloille tilaisuuden käyttää hyväkseen Tolkienin kymmeniä vuosia sitten luomaa maailmaa. On surullista huomata, ettei lisenssin käytön vaatimukset ole tämän kovemmat.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 30.12.2003 Championship Manager Season 03/04
PC | Strategiapelit

Pelimekaniikaltaan hienosäädetty kausipäivitys Championship Manager: Season 03/04, joka nimensä mukaisesti siis sisältää tämän kauden pelaajatiedot. Mitään valtavia uudistuksia peliltä on siis turha odottaa, mutta CM4:ssa esiintyneitä ongelmia on pyritty paikkailemaan.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 23.8.2002 WarCraft III: Reign Of Chaos
PC | Strategiapelit

Yksinkertaisesti paras peli mitä tähän genreen tällä hetkellä löytyy. WarCraftilta tuntuva ja näyttävä peli, joka on varmaankin lähes kaikkien sarjan aiempia osia pelanneiden mieleen ja toki myös monien muidenkin. Graafisesti näyttävä, äänipuolella toimiva ja pelillisesti niitä molempia. Myös loistava moninpeli.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 4.6.2002 The Sims Lomalla
PC | Strategiapelit

The Sims Lomalla on ihan hyvä lisälevy ja jos aiemmmat lisälevytkin löytyvät jo hyllystä, ei ole mitään syytä jättää tätä hankkimatta, koska kyseinen lisälevy kumminkin tuo lisää sitä peruspelattavaa sarjaan lomailuteeman merkeissä. Jos taas jo alkuperäinen The Sims peli ärsytti sinua tavalla tai toisella, niin ei Lomallekaan lähteminen kyllä sitten kannata ei sitten millään.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 27.3.2002 The Settlers IV: The Trojans And The Elixir Of Power
PC | Strategiapelit

Settlers IV: The Trojans And The Power Of Elixir tarjoaa pelattavaksi uuden Troijakansan, tukun tehtäviä jo ennestään tutuille pelin kansoille, sekä myös Mission CD:n mukana tuleen karttaeditorin.

Lue arvostelu »