Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 7.1.2003 Colin McRae Rally 3
Playstation 2 | Ajopelit

Colin McRae Rally 3 on muutamista vioistaan huolimatta varsin addiktiivinen ja edeltäjiensä tavoin hyvän ohjattavuuden omaava rallipeli, jolle ei oman suosikkini V-Rally 3:n lisäksi ainakaan PS2-puolelta kovin montaa samalle tasolle yltävää haastajaa löydy. Jos WRC-lisenssi on kuitenkin olennainen tekijä rallipeliä valitessa, kannattaa katsastaa Sonyn WRC II Extreme.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 5.1.2003 The Lord Of The Rings: The Two Towers
Playstation 2 | Hack 'n' slash

EA:n The Lord Of The Rings - The Two Towers on hienolla toteutuksella yhteennivottu peli, jossa pelaaja pääsee pelaamaan kahden ensimmäisen elokuvan tärkeimpiä toimintakohtauksia ja väliin katsomaan melkeinpä satunnaisesti valittuja pätkiä itse elokuvista, jotka kuljettavat pelin "juonta" eteenpäin. The Two Towers on ainakin hetkisen hauskaa hupia etenkin elokuvatrilogian faneille, yksinkertaisen mutta sujuvan toimintaseikkailun muodossa. Mikäli ei kahdesta ensimmäisestä osasta kuitenkaan ole pitänyt niin ei peliversiokaan tule olemaan mikään poikkeus. Hieman rauhallisemman pelattavuuden ystäville pienenä vinkkinä kannattaa ehkä katsastaa Vivendin Lord Of The Rings - The Fellowship Of The Ring.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 17.11.2002 Medal Of Honor: Frontline
Playstation 2 | Arvostelut

Medal Of Honor: Frontline luo Playstation 2:n omistaville mahdollisuuden kokea sen mitä PC-pelaajatkin saivat kokea Allied Assaultin kanssa PC-puolella. Visuaalisesti kauniin näköinen ja tunnelmallisen pelattavuuden sekä hienon äänimaailman sisältävä Frontline on varsin laadukas ja ainutlaatuinen räiskintäpelikokemus.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 4.10.2002 Stuntman
Playstation 2 | Ajopelit

Stuntman on varsin omaperäisellä idealla höystetty stuntti-ajopeli, josta sokerina pohjalla löytyy hienot grafiikat sekä hyvät äänet. Mikäli on kylläsynyt tavanomaisempaan autokaahailuun, niin tämän pelin hankkimista kannattaa ehdottomasti harkita.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 17.9.2002 Freekstyle
Playstation 2 | Arcadepelit

Freekstyle on hyvin paljolti Sled Storm 2 pelin kaltainen arcadepäristely, lähinnä suurimpana erona se että moottorikelkat on korvattu moottoripyörillä. Hienolla grafiikalla ja ihan letkeällä pelattavuudella sekä helposti omaksuttavilla kontrolleilla varustettu peli on ihan mukavaa ajanvietettä, tosin porukan jatkuvasti yhdessä kasassa pitävä tekoäly aiheuttaa aina silloin tällöin hampaiden kiristystä. Jos sattuu jo omistamaan jo Sled Storm 2:n, niin kannattaa harkita hetken ennenkuin ryntää tätä peliä ostamaan, sillä tiedossa on kumminkin periaatteessa sama paketti moottoripyöriksi naamioituna.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 7.7.2002 No One Lives Forever
Playstation 2 | Arcadepelit

No One Lives Forever on hauskalla ja rennolla Bond elokuvia parodioivalla meiningillä toteutettu, ulkoasultaan jo hieman vanhahtavan näköinen räiskintäpeli jota kyllä pelailee ihan mielellään myös Playstation 2:lla tosin pelin kontrollit jättävävät hieman toivomisen varaa, sillä PS2:n vakio-ohjaimella on ajoittain hyvinkin vaikeaa selvityä elävänä tarkkuutta vaativissa toimintakohtauksissa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 5.7.2002 V-Rally 3
Playstation 2 | Ajopelit

V-Rally 3 on erittäin huolella kasattu kauniinnäköinen paketti, jonka hyvin toteutettu uramoodi saa pelin tuntumaan erittäin tuoreelta ja toisista kilpakumppaneistaan poikkeavalta ja samalla vielä addiktiiviseltakin. Suosittelen tätä peliä lämpimästi kaikille rallifaneille, sillä kyseessä on yksinkertaisesti Playstation 2:n tämän hetken paras rallipeli.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 9.4.2002 Sled Storm 2
Playstation 2 | Arcadepelit

Sled Storm 2 on ensimmäisen Moto Racer -pelin tyylinen, mukiinmenevä arcade-moottorikelkkailupeli, jota tosin pystyy pelaamaan vain pieninä annoksina kerrallaan pelin vaikeuden takia.

Lue arvostelu »