Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon

Star Wars Battlefront II -peliin luvassa lisää muutoksia

Teksti: Mikko Kosonen, 17.3.2018

EA ilmoitti lehdistötiedotteessaan, että iso “Battlefront II etenemispäivitys” tulee korjaamaan peliä juuri siihen suuntaan, jollaiseksi pelaajat sitä ovat halunneet ja muokkaamaan ominaisuuksia, joista lukuisissa arvosteluissakin on valitettu.

Käytännösssä 21. päivä kuluvaa kuuta julkaistava päivitys jättää mikromaksuhömpötykset taakseen ja muuttaa pelissä etenemisen sekä pelihahmojen ja tavaroiden avaamisen täysin pelin sisäisellä valuutalla tapahtuvaksi.

Star cardeja ei voi enää ostaa oikealla rahalla, vaan sen sijaan niitä ansaitaan ainoastaan peliä pelaamalla.

Hahmoluokat, sankarihahmot sekä alukset keräävät XP:tä, jotka sitten mahdollistavat uusien juttujen availua pelikäyttöön. Tarpeeksi XP:tä keräämällä tienaa pelaaja Skill pointin, jolla voidaan sitten hankkia ja valjastaa star card käyttöön.

Kaikki jo tienattu ja avattu säilyy päivityksen jälkeenkin, mukaan lukien star cardit, sankarihahmot kuin aseetkin.

Loot crateja ei voi enää ostaa misssään muodossa, vaan niitä ansaitaan päivittäin kirjautumalla peliin sekä muu muassa suorittamalla erilaisia haasteita ja tavoitteita. Loot crateista ei enää löydy mitään pelaamiseen vaikuttavia asioita, vaan sen sijaan pelirahaa ja kosmeettisia esineitä.

Uusia hahmoskinejä saa huhtikuusta alkaen ostettua pelirahalla sekä kristalleilla. Jos olet halunnut aina pelata Rodian-rodun edustajana kapinallisten saappaissa, tulee se olemaan mahdollista.

Lisää sisältöä ja muutoksia on luvassa päivityksen jälkeenkin muun muassa uusien pelimuotojen merkeissä.

Arvostelumme pelistä voit lukea täällä.