Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon

2K Gamesilta Lego-ajelua

Teksti: Mikko Kosonen, 25.3.2023

Pelijulkaisija Take 2 ja Lego Group ovat julkaisemassa palikkamaisen LEGO 2K Drive -ajelupelin kaikille konsoleille ja PC:lle 19. toukokuuta 2023. LEGO 2K Drive on ensimmäinen peli 2K:n ja LEGO Groupin välisessä yhteistyössä, jonka tarkoituksena on kehittää ja julkaista useita pelejä.

LEGO 2K Drive -pelissä yhdistyvät suositut LEGO-palikat ja avoimen pelimaailman ajokisat osaksi tutkimista, rakentamista ja luovaa hauskanpitoa. 2K:n ja LEGO Groupin yhteistyössä julkaisema ja urheilupelisarjoistaan NHL 2K ja NBA 2K tuttu studio Visual Concepts kehittää ajopelin, joka tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden suunnitella ja rakentaa oma autonsa sekä tavoitella ajokisojen mestaruutta tullakseen legendaariseksi LEGO-kuljettajaksi.

Pelissä nähdään myös merkittävä yhteistyö super- ja hyperautoistaan tutun McLaren Automotiven kanssa. Tämän ansiosta pelissä mukana ovat McLaren Solus GT- ja McLaren F1 LM -urheiluautot, joilla juhlistetaan Bruce McLarenin perustaman yhtiön 60-vuotista uraa huippuluokan ajokkien parissa. Nämä erikoisautot tuodaan osaksi Bricklandia-palikkamaan korkeaoktaanista tunnelmaa tarjoamaan upeita hetkiä vauhdinjanoisille kuljettajille.

LEGO 2K Driven keskeisiin ominaisuuksiin kuuluu tarinavetoinen kokemus avarassa ja avoimessa pelimaailmassa. Matka käy halki Bricklandian haastamalla taipaleen varrelta kilpailevia. Tavoitteena pelaajan ohjaamalla päähahmolla on voittaa arvostetun Sky Cup -kilpailun haluttu palkintopokaali. Yksinpelin lisäksi mukana on yhteistyömuotoinen että kilpailullinen moninpeli. Split screen ja nettipeli löytyvät.

Pelaaja voi itse valita, miten hän haluaa pelissä edetä. Edessä on valtava maailma täynnä ajokisoja, minipelejä, erikoishaasteita ja kerättäviä esineitä. Palikoista koottu maailma on myös tehty rikottavaksi ja toisaalta uudestaan koottavaksi. Halutessaan pääsee kokoamaan erilaisista LEGO-teemoista tuttuja kulkuneuvoja. Mukana ovat tutut LEGO-teemat, muun muassa kaupunkiaiheinen City, luovuutta ruokkiva Creator ja vauhdikas Speed Champions. Eri palikoiden ohella kulkuneuvoa pääsee hienosäätämään monin eri värein, tarroin ja hehkuin.

Lukemattomat erilaiset radat tarjoavat runsaasti vaihtelua ja lisäksi pelaajalla on käytössään ainutlaatuisia erikoiskykyjä, joilla voidaan vaikuttaa kilpailuihin ja ajamisen kulkuun.

Pelin perusversion ohella julkaistavat Awesome Edition ja Awesome Rivals Edition sisältävät peruspelin lisäksi eri määrän uusia ajoneuvoja, lisävärejä ja pelin sisäisiä LEGO-hahmoja. Lisäksi paketteihin sisältyy pelin ensimmäisen vuoden kausikortti, joka kattaa uuden pelialueen sekä neljä uutta julkaisun jälkeistä päivityspakettia uusine autoineen ja peliteemoineen.

Alla traileri:

Uutisen lähde: Visionist