Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon

Game Realityn toimitus

Game Reality on suomenkielinen PC- ja konsolipeleihin keskittyvä internetmedia, joka pyrkii tarjoamaan kävijöilleen asiatason informaatiota peleistä. Sivustomme jollaisena se nykymuodossaan tunnetaan sai alkunsa 16.9.2001. "GR" pystytettiin kuitenkin oikeasti jo vuotta aiemmin, jolloin sivustomme ehti toimia vuoden verran englanninkielisenä ja siitä perintönä Game Reality -sivustomme englanninkielinen nimi. Tähän loppuun haluamme sanoa, että arvostamme suuresti kaikkia sivustomme toimintaan vaikuttaneita tahoja sekä kävijöitämme, joita ilman emme nyt olisi tässä. Toivomme, että viihdytte sivuillamme ja pysytte mukanamme tulevaisuudessakin!

Toimituksen jäsenet

Mikko Kosonen

Uutisointi, PR, peliarvostelija (PC, Xbox One, PS4)

Jo yli kuusitoista vuotta (oikeasti?!) peliarvosteluita rustannut, kirjoittamista kuin pelaamistakin rakastava intohimoinen pelaaja ja ikuinen lapsi sekä Game Realityn perustaja. Hänen kotoaan löytyy kaiken kaikkiaan kolmetoista pelikonsolia sekä PC, joista jälkimmäisellä hoituu pelaaminen kuin kirjoittaminenkin. Peliharrastus ja ihastuminen pelien maailmaan lähti liikkeelle jo niinkin aikaisin kuin kuusivuotiaana, IBM XT (286) tietokoneen parissa ja ensimmäinen peli Pac-Manin ohella oli Sierran härski seikkailupeli, Leisure Suit Larry. Kaikkien aikojen TOP-5 listalle kuuluvat ehdottomasti muutamat seikkailupelien kulta-ajan tapaukset, kuten Monkey Island 2 ja The Dig. Myös System Shock 2 sekä nykykoneilla aika lailla toimimaton Interstate ’76 ovat pysyvästi jääneet tämän miehen mieleen. Vapaa-ajallaan (poissa pelien parista, mikä on vaikeaa!) ”Mikko K” tykkää kirjoitella novelleja, pääasiassa kauhua ja scifiä, mutta yrittää myös löytää aikaa ja keskittymistä etenkin Stephen Kingin kirjojen lukemiselle. Suomen lyhyen makkarakauden jälkeen syksyinen iltalenkkeily on niin ikään hänen mieliharrastuksiaan – kunhan vain saa sen motivaation ensin potkittua esiin.


Petteri Hemmilä

Peliarvostelija (PC, Xbox One, PS4)

Partamies ja pitkän linjan peliharrastaja, joka on viihtynyt tietokone- ja videopelien parissa kohta jo 30 vuotta. Kiinnostus lajiin lähti lapsuuden Commodore 64 -kokemuksista ja kasvoi koko 90-luvun kestäneen PC-kauden myötä täysimittaiseksi pelihulluudeksi, johon sisältyvät tätä oikeastaan kaikki digitaalisen pelaamisen lajit aina virtuaalitodellisuudesta uusiin sekä vanhoihin pelikonsoleihin. Eetterissä pyörivät tätä nykyä niin Super Mariot, Last Ninjat kuin The Witcheritkin, painopisteenä hyvin käsikirjoitetut, retrot tai muuten vaan hieman omituiset pelit. Fanaattisuudesta kertovat hieman yli 60000 hyppyä Rayman Legendsissä, olohuoneeseen viritelty virtuaalitodellisuusympäristö sekä ajoittaiset ekskursiot pelikoodauksen maailmaan. Game Realityn ohella, Petterin jorinoihin saattaa törmätä Twitterissä (@petteri_hemmila) tai notthefashiondude.blogspot.fi -blogissa


Jani Clarén

Sivuston kehitys ja ylläpito

Huom! Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@gamereality.org