Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Aliens palaa

Uutinen: Aliens palaa

Teksti: Mikko Kosonen, 24.3.2023

Klassinen. James Cameronin ohjaama Aliens-elokuva on jälleen tapetilla, kun Focus Interactive ja 20th Century Studios ilmoittivat työstävänsä reaaliaikaista joukkuepohjaista toimintapeliä nimeltä Aliens – Dark Descent. Peli on laatuaan ensimmäinen Disneyn omistuksen alla.

“Dark Descent syöksee pelaajan avaruuden hyisevään syleilyyn, jossa pahaenteiset ympäristöt, hyytävä tunnelma ja kuolettavat kohtaamiset yhdistyvät taktisiin ja toimintavetoisiin tapahtumiin. Pelimekaniikaltaan reaaliaikainen ja luonteeltaan taktinen peli antaa pelaajalle aikaa ja tilaa harkita seuraavia siirtojaan.”

Vaikeat päätökset sekä ympäristöjen ja varusteiden oikeanlainen hyödyntäminen voivat kallistaa epätoivoiselta vaikuttavan konfliktin pelaajan. Taistelut ovat myös ankaria, sillä viholaiset saattavat lymyillä arvaamattomissa paikoissa ja yllättää varomattoman joukon.

Pelaajaa ei pidellä kädestä ja tapahtumissa onkin aitoa jännityksen tuntua. Pelaajan ohjaamat avaruusjalkaväen sotilaat saavat kohtaamisista arvokasta taistelukokemusta, minkä ansiosta sotilaat kehittyvät paremmiksi taistelijoiksi. Xcom-pelien tapaan kuolleita kavereita ei voi enää pelastaa.

Pelin elokuvamainen tarinankerronta vie pelikampanjan tapahtumia eteenpäin kiehtovasti ja jännityksen loppuun asti säilyttäen.

Aliens: Dark Descent julkaistaan 20. kesäkuuta sekä konsoleille sekä PC:lle.

Alla traileri:

Uutisen lähde: Visionist