Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon

Another World-Flashback kokoelma julkaistiin

Teksti: Mikko Kosonen, 19.4.2020

Microids kertoi, että se on julkaissut kauppojen hyllyille fyysisen tuplapakkauksen Delphine Softwaren vanhoista klassikkopeleistä Another World ja Flashback.

Tuplasetti on saatavilla niin PS4:lle kuin Xboxillekin ja hintaa sillä on noin neljäkymmentä euroa. Pelien ohella kokoelman mukana tulee kaksi taidekuvaprinttiä per peli, digitaaliset ääniraidat sekä boksin käänneltävä kansikuva.

Another World on vuonna 1991 julkaistu tasoloikka-toimintaseikkailu, joka on julkaistu lähestulkoon kaikill mahdollisille laitteille. Tuplapakkauksessa on pelin 20-vuotisjuhlaversio.

Pelissä omaksutaan Lester Knight Chaykinin rooli, joka päätyy laboratorio-onnettomuuden kautta kokonaan toiselle planeetalle. Vaara vaanii joka mutkan ja uuden ruudun takana. Pelissä vaaditaankin paljon ulkoa opettelua ja kärsivällisyyttä.

Another Worldin osalta ehostusta on seuraavasti: kolme vaikeustasoa, joista keskimmäinen on originaali. Tarjolla on myös remasteroitu HD-grafiikka sekä remasteoitu ääniraita ja mahdollisuus vaihdella uudistetun ja originaalien välillä.

Flashback on melko samankaltainen peli genreltään kuin Another World, julkaistu vuonna 1993.

On vuosi 2142. Paettuaan avaruusaluksella Conrad B. Hart herää Titan-kuusta muistinsa menettäneenä. Tarkoitus olisi yrittää selvitä takaisin Maahan ja samalla estää alieneita tuhoamasta Titania.

Flashbackin osalta tarjolla on seuraavaa:
Director’s Cut -versio pelistä kahden uuden scenen voimin
– 2 eriväristä paitaa Conradille
– Musiikkijukebox
– Taidegalleria
– Grafiikkafilttereitä
– Remasteroitu musiikki ja äänet
– Takaisinkelaus
– Tutoriaaleja

Alla traileri:

Uutisen lähde: Microids