Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon

Capcomilta uudenlaista selviytymiskauhua

Teksti: Mikko Kosonen, 13.9.2019

Capcom ilmoitti lehdistötiedotteessaan, että se on kehittelemässä parhaillaan Project Resistance -nimellä kulkevaa viiden pelaajan moninpelikokemusta. Peli tuo eräällä tapaa mieleen parin vuoden takaisen Friday the 13th: The Gamen.

Project Resistance -pelissä palataan Resident Evil -sarjasta tuttuun Racoon Cityn maisemiin ja ohjastamaan joko yhtä nelihenkisen selviytyjäjoukkueen jäsentä tai vaihtoehtoisesti kaiken takana olevaa pahista, Mastermind-hahmoa.

“Selviytyjänelikon tehtävänä on selvitä ulos taustalla häärivän Mastermindin hallitsemasta ympäristöstä. Tämä vaatii paitsi hyviä hermoja että suunnitelmallisuutta, sillä vastassa on toinen toistaan haastavampia vastuksia, ansoja ja muita vaaroja. Hyvin tiiminä pelaavalla joukolla onkin paljon paremmat mahdollisuudet selvitä kuin yksinään sooloilevilla pelaajilla.”

Mastermind voi käyttää apunaan valvontakameroita selviytyjien stalkkaamiseksi ja lähettää näiden kimppuun muun muassa zombeja. Mastermind pääsee myös ohjastamaan ensi kertaa koskaan lähes kuolematonta Tyrant-hahmoa, joka on tuttu Resident Evil -peleistä, viimeisimpänä Resident Evil 2 remakesta.

Eroavin kyvyin varustautuneiden selviytyjien tulee tehdä yhteistyötä, jotta päätyisivät voittamaan kulloinkin käynnissä olevan pelisession. Taustalla tikittää kello kohti nollaa.

Pohjanaan peli käyttää Capcomin melko uutta RE-Engine pelimoottoria, joka on ollut käytössä muun muassa peleissä Resident Evil 7, Resident Evil 2 remake sekä Devil May Cry 5.

Pelin julkaisuajankohdasta ei vielä ole tietoa, mutta lokakuussa luvassa on suljettu betatesti, johon on mahdollista hakea 11.-18. syyskuuta välisenä aikana.

Peliä kehitetään parhaillaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä PC:n Steamille.

Alla esittelyvideo:

Uutisen lähde: Visionist