Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Codemastersin F1-pelisarja palaa tauolta jälleen elokuussa

Uutinen: Codemastersin F1-pelisarja palaa tauolta jälleen elokuussa

Teksti: Mikko Kosonen, 15.5.2018

Codemasters ja Koch Media ilmoittivat tänään lehdistötiedotteessa, että Codemastersin F1-pelisarja saa odotetusti jatkoa F1 2018 -pelin muodossa.

Varikkopilttuusta lähdetään radalle jälleen perjantaina, 24. päivä elokuuta, Belgian GP:n kisaviikonlopun aikaan. F1 2018 ilmestyy PC:lle, Xboxille sekä PS4:lle.

Edellisvuoden peli, F1 2017 alkoi olla jo sarjan parasta antia tähän asti, mutta Codemasters aikoo parantaa sarjaa entisestään. Tässä vaiheessa yksityiskohdtia on raotettu vielä vasta niukalti, mutta ainakin uramoodi laajenee entisestään, minkä lisäksi yksi fanien uramoodiin kaipaama ominaisuus on tekemässä paluuta.

Klassikkoformuloitakaan ei ole unohdettu eikä jätetty pois, vaan päinvastoin valikoima tulee kasvamaan – mukaan tulevia uusia vanhoja F1-menopelejä ei ole tässä vaiheessa paljastettu.

Oikean kuluvan kauden tapaan pelissä tullaan näkemään viime vuonna poissaolollaan loistaneen Saksan Hockenheimin radan paluu, sekä ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2008 mukana on myös Ranskan GP. Nyt, pelissä kuin aidollakin kaudella ajettava Ranskan rata on Circuit Paul Ricard, joka nähtiin F1-sarjassa viimeksi vuonna 1990.

F1 2017 arvostelu