Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Dune-aiheista juttua Microsoftilta

Uutinen: Dune-aiheista juttua Microsoftilta

Teksti: Mikko Kosonen, 15.2.2024

Microsoft ja Xbox ilmoittivat, että sen tuorein Flight Simulator on saanut ilmaisen sisältöpäivityksen, joka toimii Dune Part Two -elokuvan mainoskikkana.

Pelaajat ympäri maailman pääsevät maistamaan virtuaalisesti lumoavaa Dune-maailmaa juhlistaen odotettua jatko-osaa.

Dune herää eloon makeammin kuin koskaan aiemmin ilmaisen laajennuksen myötä Microsoft Flight Simulatorissa. Peli vie pelaajat ensimmäistä kertaa Maan ulkopuolelle Dune-maailman ankaraan autiomaahan ja planeetta Arrakisin maisemiin. Arrakisin taivailla liikkuu sulavasti ornitopteri-niminen alus, joka on neljällä tarkasti viritetyllä heilurisiivellä varustettu ketterä lentokone. Kuningasperheen Atreidesin ornitopteri on erityislaatuinen, tunnettu salamannopeasta kiihdytyksestä, huimista nopeuksista ja tarkkuudesta, kun sitä ohjaavat taitavat pilotit – ja jotka kestävät Dune-maailman ankaria ääriolosuhteita.

Paketti sisältää kolme tutoriaalia: lentoonlähdön, laskeutumisen ja vapaapudotuksen. Kun pelaajat ovat hallinneet perusteet, he voivat siirtyä yrittämään paketin kuutta aktiviteettia: viittä time trialia ja rohkeaa pelastustehtävää, jossa lentäjien on pelastettava lentokouluttajansa ennen massiivisen hiekkamyrskyn saapumista.

Dune-aiheinen materiaali ei lopu siihen. Xbox järjestää myös kilpailun, jossa on mahdollista voittaa Dunen Arrakis-planeetan värein maalattu Xbox Series S konsoli, konsolinmentävä vaakasuuntainen ornitopteriteline sekä huikealta kuulostava ilmassa kelluva Xbox-ohjain.

Fanit voivat osallistua arvontaan seuraavalla tavalla:

1. Luo itsellesi X-tili
2. Seuraa @xbox osoitteessa https://www.twitter.com/xbox/
3. Uudelleentwiittaa Xboxin Dune-päivitys ja liitä mukaan hashtagi #XboxDunePartTwoSweepstakes

Arvonta on voimassa 13. helmikuuta 2024 – 25. maaliskuuta 2024.

Alla video, jossa muun muassa Timothy höpöttelee ja konsoli sekä ornitopteriteline esitellään:

ja Microsoft Flight Simulatorin ornitopteri:

Uutisen lähde: Microsoft