Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Final Fantasy -rytmipeli saatavilla

Uutinen: Final Fantasy -rytmipeli saatavilla

Teksti: Mikko Kosonen, 16.2.2023

Square Enix kertoi tiedotteessaan, että sen Guitar Heron korvike, Final Fantasy -aiheinen rytmirämpytyspeli THEATRHYTHM FINAL BAR LINE on nyt saatavilla PS4 ja Switch-alustoille.

Pelistä löytyy myös kokeiltavaksi ilmainen demo. THEATRHYTHM FINAL BAR LINE -pelin perusversio pitää sisällään kaikkiaan 385 Final Fantasy -peleistä tuttua kipaletta, jotka soivat ruudulla ja joihin pitäisi sitten osata vastata rämpyttämällä ja painamalla oikea tai oikeita nappuloita oikeaan aikaan, samalla kun ikoniset hahmot heiluvat ruudulla.

Pelin muita ominaisuuksia ovat kolme pelimuotoa, offline ja online-moninpeli sekä 100 FINAL FANTASY -hahmoa unelmabileiden luomiseksi.

Pelin kalliimmat Digital Deluxe Edition ja Premium Digital Deluxe Edition sisältävät perusversiota enemmän musiikkia.

– Digital Deluxe Edition: 7 lisäraitaa ja Season Pass 1, biisejä SaGa, LIVE A LIVE, The World Ends with You ja NieR -pelisarjoista – kaikkiaan 442 raitaa.

– Premium Digital Deluxe Edition: kaikki perusdeluxen edut sekä 27 lisäraitaa ja Season Passit 1-3, lisää NieR-biisejä, sekä OCTOPATH TRAVELER, the Mana -sarja, Xenogears jne. Kaikkiaan 502 raitaa.

Lisätietoa pelistä täällä.

Alla traileri:

Uutisen lähde: Plaion