Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Gloomhavenia konsoleillekin

Uutinen: Gloomhavenia konsoleillekin

Teksti: Mikko Kosonen, 19.9.2023

Twin Sails Interactiven julkaisema taktinen roolipeli Gloomhaven julkaistiin nyt myös PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Series X|S:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille. Alkuperäisen kehutun PC-version kehitti Flaming Fowl Studios, konsoliporttauksista on vastannut Saber Interactive.

Gloomhaven perustuu Isaac Childresin palkittuun lautapeliin ja sisältää ainutlaatuista korttipohjaista pelattavuutta, kaksi kampanjaa, yli 250 skenaariota, 17 palkkasoturia ja tuhansia kykyjä.

Peli on pelattavissa online-yhteistyötilassa neljälle pelaajan voimin crossplay-tuen kera kaikilla alustoilla. Mukana on myös kaikki alkuperäisen lautapelin sisältö, uusia ominaisuuksia ja digitaalinen vain-guildmaster-kampanja.

Peli on saatavilla kahdessa versiossa: Mercenaries Edition sisältää peruspelin ja Solo Scenarios: Mercenary Challenges -lisäosan, kun taas Gold Edition sisältää myös Jaws of the Lion -lisärin. Molemmat versiot ovat saatavilla hintaan 39,99€ ja 49,99€.

Lisäksi fyysinen versio Gloomhaven Mercenaries Editionista tulee saataville Nintendo Switchille, PlayStation 5:lle ja PlayStation 4:lle 19. syyskuuta.

Alla julkaisutraileri:

Uutisen lähde: Sandbox Strategies