Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon

Hitman – Season Onen finaaliepisodi julkaistiin

Teksti: Mikko Kosonen, 31.10.2016

Square Enix ilmoitti, että sen episodipohjaiselle tielle lähteneen tuoreimman Hitman-pelin kuudes ja samalla ensimmäisen kauden päättävä episodi, Situs Inversus, on viimein ladattavissa.

3019532-5836212397-hitma

Hitmanin kauden avausepisodi potkaistiin käyntiin tehtävällä, joka sijoittui Pariisiin. Sen jälkeen episodit ovat kuljettaneet viidakoodiniskaista salamurhaajaa, Agentti 47:aa Sapienzaan, Marrakeshiin, Bangkokiin, Coloradoon ja nyt viimeisessä episodissa matkataan Japanin Hokkaidoon.

Hitmanin ja samalla kaikki aiemmatkin Hitmanit kehittäneen tanskalaisen Io-Interactiven studiopomo Hannes Seifert sanoi pelistä seuraavaa:

“Oli rohkea päätös lähestyä Hitman-pelisarjaa pelkästään digitaalisten ladattavien episodien muodossa, käytännössä muuttaen sitä miten me pelin rakensimme ja meille se on ollut suuri menestys.”

Ja mies lisäsi: “Vaikka ensimmäinen kausi onkin nyt paketissa, tämä on vasta alkua meidän alati laajenevalle ‘World of Assassination’ -universumillemme.”

Kuudes ja tuorein, Hokkaidoon sijoittuva episodi käsittää pelialueena yksityissairaalan sekä rentoutumiskylpylän. Tämä eristäytynyt laitos pitää sisällään huipputeknologiaa, kuten omat Zen-puutarhat, orgaanisen sushiravintolan sekä perinteisen japanilainen kuuman lähteen rentouttavaan ja pahaa-aavistamattomaan killumiseen. Agentti 47:lla on kohteenaan kaksi henkillöä tässä kauden päättävässä episodissa.

Alla kauden päättävä teasertraileri: