Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Kuolleiden losilainen saari avattu

Uutinen: Kuolleiden losilainen saari avattu

Teksti: Mikko Kosonen, 21.4.2023

Deep Silverin julkaisema ja Dambuster Studiosin kehittämä zombietoiminta Dead Island 2 julkaistiin tänään kauppoihin kaikille konsoleille ja PC:lle.

Ensimmäisen kerran Dead Island nähtiin vuonna 2011 ja 2013 pelille julkaistiin itsenäinen lisäosa Riptide, jonka jälkeen pelien kehittäjä Techland siirtyi pois ohjaajan pallilta.
Riptiden jälkeen julkaistiin MOBA-peli sekä spin off -seikkailu. Dead Island 2 edustaa tätä niin sanottua varsinaista pääsarjaa ja ajallisesti se sijoittuu ykkösen jälkeen, ennen Riptide-peliä.

Dead Island 2:ssa seikkaillaan Los Angelesin maailmanlopun maisemissa – lempinimeltään HELL-A, kaupungin vajotessa zombiekaaokseen ja eristykseen. Vain pelaaja ja pari muuta rohkeaa hahmoa, jotka ovat vastustuskykyisiä patogeenille, pitävät Los Angelesin toivottomalta vaikuttavan tulevaisuuden tasapainossa.

Pelin ominaisuuksia ovat autenttisen oloinen Los Angeles, muun muassa Beverly Hillsin lähiön ja Venice Beachin ostoskadun kera. Tarjolla on kuusi erilaista hahmoa omine kykyineen. Zombejakin voi paloitella realistisesti ja pelimekaniikan osalta tuetaan maksimissaan kolmen pelaajan yhtäaikaista co-op -pelitilaa.

Alla traileri:

Uutisen lähde: Plaion