Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon

Lego 2K Drive pääsi lähtöruutuun

Teksti: Mikko Kosonen, 19.5.2023

2K Gamesin julkaisema ja yhteistyössä Legon kanssa kehitetty legoajelu, Lego 2K Drive julkaistiin tänään.

Lego 2K Drive on suuren mittaluokan ajopeli, jossa yhdistyvät suositut LEGO-palikat ja avoimen pelimaailman ajokisat osaksi tutkimista, rakentamista ja luovaa hauskanpitoa.

Visual Conceptsin kehittämä peli tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden suunnitella ja rakentaa oma autonsa sekä tavoitella ajokisojen mestaruutta tullakseen legendaariseksi LEGO-kuljettajaksi.

Mukana on myös yhteistyötä super- ja hyperautoistaan tutun McLaren Automotiven kanssa. Siksi pelistä löytyykin McLaren Solus GT- ja McLaren F1 LM -urheiluautot – näillä juhlistetaan Bruce McLarenin perustaman yhtiön 60-vuotista uraa.

LEGO 2K Driven keskeisiin ominaisuuksiin kuuluu tarinavetoinen kokemus avarassa ja avoimessa pelimaailmassa. Tavoitteena pelaajan ohjaamalla päähahmolla on voittaa arvostetun Sky Cup -kilpailun haluttu palkintopokaali.

Pelaaja voi itse valita, miten hän haluaa pelissä edetä. Edessä on valtava maailma täynnä ajokisoja, minipelejä, erikoishaasteita ja kerättäviä esineitä. Pelaaja pääsee halutessaan kokoamaan erilaisista LEGO-teemoista tuttuja kulkuneuvoja. Pelaaja pääsee räätälöimään omia ajoneuvojaan oman maun mukaan. Mukana on yli tuhat erilaista LEGO-palikkaa, joilla omaa ajokkiaan pääsee tuunaamaan ja säätämään mitä erikoisimmilla tavoilla. Teemojen osalta mukana ovat tutut LEGO-teemat, kuten kaupunkiaiheinen City, Creator ja Speed Champions.

Lukemattomat erilaiset radat tarjoavat runsaasti vaihtelua ja lisäksi pelaajalla on käytössään ainutlaatuisia erikoiskykyjä, joilla voidaan vaikuttaa kilpailuihin ja ajamisen kulkuun.

Yksinpelin ohella mukana on paikallinen moninpeli sekä nettipeli, joka tukee crossplayta.

LEGO 2K Drive laajenee julkaisunsa jälkeen neljällä eri Drive Pass -pelikaudella.

Pelin perusversiota kalliimmat Awesome Edition ja Awesome Rivals Edition sisältävät peruspelin lisäksi eri määrän uusia ajoneuvoja, lisävärejä ja pelin sisäisiä LEGO-hahmoja.

Peli on saatavilla kaikille konsoleille sekä PC:lle.

Alla traileri:

Uutisen lähde: Visionist