Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

LUNA-seikkailua tarjolla helmikuussa

Teksti: Mikko Kosonen, 12.1.2020

LUNA The Shadow Dust -pelin virallisessa lehdistötiedotteessa ilmoitettiin, että indiekehittäjä Lantern Studion ensimmäinen projekti on valmiina julkaistavaksi 13.2 alkaen.

Lantern Studion projekti sai alkunsa Kickstarterissa vuonna 2016 ja keräsi tavoittelemansa 17 000 puntaa ja hieman ylikin. Julkaisun piti olla jo seuraavana vuonna, mutta kuten monesti Kickstarterinkin projekteille on käynyt, tapahtuukin julkaisu vasta nyt, 2020.

Peliä saa julkaisupäivästä alkaen muun muassa Steamista ja Gog.comista. Hintaa Lunalle tulee parikymmentä euroa, mutta ennakkotilaajat saavat pelin itselleen 20% halvemmalla täältä.

Luna-pelin pääosassa nähdään nuori poika ja tämän kaveri, jotka yhdessä yrittävät palauttaa valon ja tasapainon lumottuun maailmaan.

Tyyliltään peli on puzzlepainotteista point&click seikkailemista, jossa puzzleja ratkotaan molempien hahmojen voimin. Visuaalisesti tarjotaan klassisempaa 2D-grafiikkaa ja pelistä löytyy jopa kaksikymmentä minuuttia välipätkää sekä 250 erilaista liikeanimaatiota. Tekijät itse sanovat pelin olevan henkiin herännyt kuvakirja – puhuttua dialogia pelissä ei esimerkiksi ole tippaakaan.

Alla pelin julkaisutraileri:

Uutisen lähde: Application Systems