Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
NHL 20 -pelin kansi ja yksityiskohdat julki

Uutinen: NHL 20 -pelin kansi ja yksityiskohdat julki

Teksti: Mikko Kosonen, 20.6.2019

Electronic Arts paljasti lehdistötiedotteessaan Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle 13. syyskuuta 2019 julkaistavan NHL 20 -pelin kansikuvapojan sekä merkittävimmät ominaisuudet.

Kannessa komeilee tänä vuonna Toronto Maple Leafsin keskushyökkääjä Auston Matthews. Tiedotteessa mies sanoo lapsena ihailleensa aina niitä pelaajia, jotka pääsivät EA:n lätkäpelin kanteen. NHL 20 -pelin myötä Matthews on järjestyksessä EA:n kansikuvapoika numero 27.

Uutta pelisarjalle NHL 20 -pelin myöytä on muun muassa pelitila eliminator. Kyseessä on battle royalen inspiroima tapa pelata ONES- ja THREES pelimoodeja.

“ONES Eliminator asettaa toisiaan vastaan 81 pelaajaa survival-henkiseen lohkoon, ja voittaja vie kaiken. Pelaajat voivat myös tiimiytyä kavereidensa kanssa pelatakseen THREES Eliminatoria, jossa vastus kovenee kierros kierrokselta,” sanotaan lehdistötiedotteessa.

Real Player Motion (RPM) -teknologiaa on kehitelty aiemmasta. Tänä vuonna uutta on Signature Shots -laukaukset, jotka jäljittelevät NHL-tähtien tunnistettavimpia laukaustekniikoita, muun muassa PK Subbanin lämärivirittelyn, Auston Matthewsin puolittaisen toe-drag-rannelaukauksen ja Alex Ovechkinin puhtaan suoraan syötöstä -vedon. Sadat uudet laukausanimaatiot mahdollistavat entistä vaarallisemman hyökkäyspelaamisen. Myös uudistukset syöttelyyn ja kiekon haltuun ottamiseen tekevät pelistä aiempaa nopeampaa ja virtaavampaa.

Maalivahdit ovat nekin lehdistötiedotteen mukaan saaneet uusitun tekoälyn.

Viimeimpänä pelin presentaatio on saanut sekin uudistuksia osakseen. “Lähetysformaattiin on lisätty pelitapahtumien kulkua purkavaa asiantuntijakommentointia ja selostusta. Myös tulostauluja, siirtymiä ja liikemallinnuksia on paranneltu. Uusi Play Of The Game herättää hienoimpia suorituksia eloon highlight-videoilla, joista pääsee ihastelemaan sekä omia että vastustajan tähtihetkiä.”

Halukkaat voivat ennakkotilata pelistä NHL™ 20 Deluxe tai NHL™ 20 Ultimate -version. Tällä tavoin pääsee pelaamaan pelin täysversiota kolme päivää muita aiemmin, 10. syyskuuta 2019.

EA Access -jäsenet voivat pelata peliä jo 5. syyskuuta 2019 alkaen Play First Trial -edun ansiosta. Tarjolla on myös 10 % alennus ostettaessa pelin täysversio.

NHL 20 -pelin julkaisutraileri ja siinä nähtävä kansikuvapoika löytyy alta:

Uutisen lähde: EA