Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Overwatch päivityksiä! Mikä ihmeen Game Browser?

Teksti: Teemu Laitinen, 4.3.2017

Päivitys 1.8.0

Overwatch sai mukavaa päivitystä nyt, kun aikaisemmin kyseinen pätsi oli PTR servuilla testattavana. Päivitys on julkaistu kaikille alustoille ja se sisältää seuraavaa:

· Game Browser — tämä uusi ominaisuus on lisuke Overwatchin Custom Game-pelimuotoon, mahdollistaen omien asetusten mukaisen servun pystyttämisen.

· Capture the Flag — “nappaa kana” on ollut Overwatchin kaikista suosituin viikottain vaihtuva tappelu ja nyt se on tullut jäädäkseen lipunryöstö pelimuotona, arcade-pelivalikossa.

· Sankarien päivtykset — sankarit on saanut paljon päivitystä, mukaan lukien Bastion, joka on nyt voimakkaampi ja josutavampi. Tornimoodista siirrettiin tehoja tiedusteluun.


Tarkemmat tiedot uudistuksista, varsinkin Game Browserista, löydät täältä. Voit myös lukea täydelliset pätsi-uudistukset tästä.

Competitive Play ja 4. kausi

Uuden päivityksen myötä alkaa myös uusi kausi Competitive Playtä ja Overwatchin kehittäjät ovat tehneet muutamia muutoksia. Tässä näistä muutama:

· Korkean tason pelaajien täytyy pelata pelejä useammin, jos mielivät säilyttää oman paikkansa.

· Vain ne pelaajat, jotka pääsevät 500 parhaan joukkoon kauden lopuksi, saavat palkinnon. Tämä toimii pienenä porkkanana pitää korkeampi pelaajataso.

· Kilpailua kannustaakseen, alle 500 tason pelaajie ei enää näy listoilla.

Kaikki muutokset koskien Competitive Playta löydät tästä blogi-postauksesta.