Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Pelimusiikkia livenä uuden vuoden tienoilla

Teksti: Mikko Kosonen, 28.10.2019

Helsinkiläissyntyinen Game Music Collective kertoi lehdistötiedotteessaan, että se aikoo järjestää aivan loppuvuodesta, tarkemmin 29.12.2019 livemusiikkitapahtuman Helsingin Nosturissa, jossa arvatenkin pääsee kuulemaan livesoitantaa pelimusiikeista.

Tapahtuma on viimeisiä Nosturin tiloissa, sillä legendaarinen keikkapaikka suljetaan ja puretaan vuoden vaihtuessa.

Game Music Collective -tapahtumassa mukana on sovituksia muun muassa peleistä Final Fantasy, Halo, The Elder Scrolls ja Metal Gear Solid. Pelimusiikkispektaakkelissa kuullaan myös Suomessa ensimmäistä kertaa esitettävää musiikkia.

”Tuomme Nosturiin uusina teemoina sota- ja taistelupelisarjojen musiikkia, kuten legendaarisen Battlefieldin pääteeman. Suomalaista pelimusiikkia kuullaan muun muassa Trine 2:sta ja Hill Climb Racingistä”, kommentoi Game Music Collectiven perustaja ja sellisti Lukas Stasevskij.

Game Music Collective on noin 20 muusikosta koostuva orkesteri, joka täydentyy tarpeen mukaan kuorolla ja muilla vierailevilla tähdillä. Game Music Collective Band on puolestaan orkesterin jäsenistöstä koostuva seitsemän hengen yhtye. Game Music Collectiven ensikonsertissa Finlandia-talolla syyskuussa 2017 soitettiin pelimusiikkia laajasti useista eri pelisarjoista kapellimestari Eero Lehtimäen johdolla

Keikan aikataulu on siis seuraavanlainen: Nosturissa 29.12.2019 klo 19.00 (ovet aukeavat klo 18.00).

Liput ovat tätä kirjoittaessa ennakkomyynnissä Ticketmasterissa hintaan 29,90 euroa + palvelumaksu. Ovelta liput maksavat 35 euroa ellei konsertti ole loppuunmyyty.

Alla tapahtuman esittelyvideo:

Uutisen lähde: Visionist