Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Resident Evil: Village kaupoissa tänään

Teksti: Mikko Kosonen, 7.5.2021

Capcomin pitkäaikaisen Resident Evil -pelisarjan tuorein osa, Village, on saatavilla tänään kaupoista PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Tapahtumat sijoittuvat kyläpahaseen, joka ei ole luonteeltaan aivan tavallisimmasta päästä. Ajallisesti peli sijoittuu useiden vuosien päähän siitä, kun Resident Evil 7 Biohazard -pelin tapahtumat päättyivät.

Pelin päähenkilö Ethan Winters perheineen elää onnellista elämää, kunnes Ethan imeytyy keskelle karmivaa tapahtumaketjua, joka syöksee hänet tehtävästä tärkeimpään: pelastamaan oman tyttärensä.

“Yksinpelin ohella lisäksi mukana on fanien suosima The Mercenaries -pelitila, joka avautuu pelaajan koettavaksi pelin tarinan läpäisyn jälkeen. Mercenariesin vaihtoehtoinen pelimuoto tarjoaa lisää tekemistä uusien haasteiden ja ominaisuuksien muodossa.

Village on myös ilmaiseksi päivitettävissä PlayStation 4 -versiosta PlayStation 5 -versioksi ja tukee Smart Delivery -tekniikkaa Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleilla.

Alla julkaisutraileri:

Uutisen lähde: Visionist