Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Simuloitua skeittailua Naconilta

Uutinen: Simuloitua skeittailua Naconilta

Teksti: Mikko Kosonen, 23.9.2022

Nacon ilmoitti lehdistötiedotteessan, että sen skeittailusimulaattori, Session: Skate Sim, on nyt saatavilla Playstation- ja Xbox-konsoleille sekä PC:lle.

Nimensä mukaisesti peli yrittää erottua muista kilpailijoista realistisuutensa ja fysiikanmallinnuksensa että ennen kaikkea hauskuutensa osalta.

“Session: Skate Sim -rullalautailu vie pelaajan Yhdysvaltoihin lajin kultakaudelle ja tutustuttaa pelaajat suurkaupunkeihin, kuten Washington D.C., New York ja San Francisco. Nämä ikoniset suurkaupungit tulevatkin tutuksi skeittaajalle, kun rullalaudalla haastetaan toinen toistaan kiehtovammat paikat, joissa temppuja ylipäätään voi tehdä.”

Tekemisen keskipisteenä ovat itse skeittaaja ja rullalauta sekä sillä tehtävät temput. Jotta nämä luonnistuisivat mahdollisimman upeasti ja tarkasti, on lautailun fysiikka mallinnettu tarkasti. Uniikkina juttuna peliohjaimen tattiohjaimilla ohjataan skeittaajan jalkoja, jonka ansiosta hallittavuus on tarkkaa ja monipuolista. Näin voidaan määrittää lautailijan tasapaino ja kehon asento, joka puolestaan vaikuttaa tehtäviin hyppyihin, laskeutumisiin ja liukuihin.

Pelistä löytyy kuusitoista veteraaniskeittaajaa, joiden ansiosta peli tuntuu osalta todellisuutta. Näistä jokaisella on oma skeittaustyylinsä. Mukana on myös monipuoliset mahdollisuudet pelihahmon ja skeittilaudan räätälöintiin. Pelissä olevista haasteista voi tienata pelirahaa, joilla voi ostaa varusteita, vaatteita ja erilaisia koristeita. Brändeistä mukana on muun muassa Fallen, Zero, GrindKing ja Thankyou.

Alla julkaisutraileri:

Uutisen lähde: Visionist