Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Terminator tekee paluun marraskuussa

Uutinen: Terminator tekee paluun marraskuussa

Teksti: Mikko Kosonen, 19.9.2019

Marraskuun 1. päivä teattereihin pärähtää uusi Terminator-elokuva, Terminator: Dark Fate. Se oli monelle varmasti pieni yllätys ainakin laadullisesti flopanneen Genisysin jälkeen.

Suurempi yllätys lienee kuitenkin se, että elokuvan kylkiäiseksi ollaan julkaisemassa aivan uusi Terminator-pelikin.

Terminator: Resistance ilmestyy tosin vasta marraskuun 15. päivä, eikä peli muutenkaan seuraile elokuvan juonta – kyseessä ei siis ole varsinainen elokuvalisenssipeli.

Terminator Resistance sijoittuu vuoteen 2028 ja pääosassa häärii aivan uusi hahmo, Jacob Rivers, joka kuuluu Skynetia kanssa kamppailevaan vastarintaan. Jacobista tulee terminaattorin uusi silmätikku ja tärkein kohde. Siispä klassikkokohde John Connor saa tällä kertaa väistyä.

Peli sijoittuu ilmeisesti kokonaan tulevaisuusaikaan ja plasma-asein sekä laserpyssyköin pitäisi taistella muun muassa klassista T-800 terminaattoria vastaan, mutta myös muita täysin uusia roboja esitellään pelin apokalyptisessa Los Angelesissa.

Pelin kuluessa Jacob nousee sotilasarvoissa korkeammalle. Siinä sivussa pitäisi suojella omaa selviytyjäpossea ja hahmojen kohtalo vaikuttaa siihen, millaisen lopun pelaaja saa pelilleen.

Terminator Resistance julkaistaan Xboxille ja PS4:lle ja sitä kehittää puolalainen Teyon, jonka tunnetuin aiempi peli lienee Rambo: The Videogame.

Onko uudesta Terminatorista päihittämään Terminator: Redemptionia tai Terminator: Rise of The Machinesia? Aika näyttää..

Alla pelin traileri:

Uutisen lähde: Koch Media