Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

The Settlers History Collection ostettavissa tänään

Teksti: Mikko Kosonen, 15.11.2018

Ubisoft ilmoitti tänään lehdistötiedotteessa, että sen klassinen ja Blue Byten vuonna 1993 aloittaman strategiapelisarjan modernisoidumpia pelejä sisältävä kokoelma, The Settlers History Collection on tänään saatavilla ladattavana versiona. Kokoelman voi ladata yksinomaan Ubisoftin Uplay-nettikaupasta.

Kokoelma pitää sisällään kaikki seitsemän The Settlers -sarjan peliä ja hintaa kokoelmalla on noin 40 euroa.

History Edition -julkaisut parantelevat kaikkia pelejä, joitain enemmän, joitain vähemmän. Kaikki osat ovat saaneet Windows 10 -tuen, mutta ensimmäinen peli on tämän lisäksi vain kontrolliensa osalta hieman nykyaikaistettu ja peliin on laitettu myös mahdollisuus nopeuttaa aikaa. The Settlers II sisältää Mission CD:n ohella automaattitallennuksen, 4K-tuen resoluutioille sekä padituen jaetun ruudun pelaamista varten.

Myös The Settlers III ja The Settlers IV ovat saaneet 4K-tuen sekä automaattitallennuksen ohella tuplanäyttöjen tuen. The Settlers 7: Paths to a Kingdom History Edition kantaa mukanaan vähiten uudistuksia – näkyvin on kenties DLC-pakettien ohella jatkuvan internet-yhteyden vaatimisesesta luopuminen.

The Settlers -pelien History Editioneita voi ostaa myös yksittäinkin. The Settlers ja The Settlers II esimerkiksi molemmat maksavat yksittäin noin viisi euroa. The Settlers III ja The Settlers IV maksavat molemmat yhdeksän euroa. Sarjan viimeisin, The Settlers 7 History Edition kustantaa viisitoista euroa.

Pelejä voi tutkailla täällä.

Alla julkaisutraileri:

Uutisen lähde: Ubisoft