Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
The Settlers teki paluun

Uutinen: The Settlers teki paluun

Teksti: Mikko Kosonen, 17.2.2023

Ubisoft Düsseldorf eli entinen Blue Byte on viimeinkin saanut valmiiksi kauan tekeillä olleen uuden The Settlers -pelinsä. Kehitys aloitettiin vuonna 2018 ja parin viivästymisen jälkeen (2020 ja 2022 alku) peli sai viimein kiinteän julkaisuikkunan ja on nyt saatavilla. The Settlers: New Allies on ensimmäinen uusi peli sarjaan 13 vuoden takaisen The Settlers 7: Paths to a Kingdom -pelin jälkeen.

Ubisoftin omalla Snowdrop-pelimoottorilla kehitetty The Settlers: New Allies on nykyaikaistettu näkemys pitkäikäisestä pelisarjasta. Sen uusin osa tuo monipuolisen infrastruktuurin ja polveilevan talousjärjestelmän reaaliaikaisen taistelumekaniikan rinnalle.

Pelin alussa ohjattavana on vain pieni ryhmä uudisasukkaita, jotka tutkivat ja asuttavat ympäröivää maailmaa. Ensimmäisen asutuksen jälkeen on rakennetaan lisää rakennuksia ja määritetään suunta, johon yhteisö kehittyy. Pelaaja pääsee tutkimaan uusia keksintöjä sekä taloudellisella että sotilaallisella näkökulmalla.

The Settlers: New Allies -pelissä on kolme pääasiallista pelimuotoa. Näitä ovat tarinavetoinen pelikampanja, moninpelitila ja erityinen haastetila. Moninpelissä on luvassa erilaisia vaihtoehtoja, kuten yksittäiset kahakat tekoälyvastustajaa vastaan yksin tai yhteistyössä toisen pelaajan kanssa. Haastepelissä pelaaja saa kokeilla sopeutumistaitojaan vaikeissa tehtävissä, jotka vaihtelevat rajoituksien ja tavoitteiden osalta.

Peli tulee myyntiin kahtena eri versiona. Perusversio sisältää peruspelin, kun taas Deluxe-versio sisältää pelin ohella lisäsisältöä peliin, digitaalisen taidekirjan ja pelimusiikkialbumin. Lisäksi mukana tulee Explorer-lisäpaketti täynnä pelisisältöä.

Peli on saatavilla Ubin omasta storesta sekä Epic Gamesin storesta.

Alla julkaisutraileri:

Uutisen lähde: Visionist