Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon

The Walking Dead -pelin kolmas kausi sai julkaisutrailerin

Teksti: Mikko Kosonen, 13.12.2016

Monenmoisilla tarinapeleillään kunnostautunut Telltale Games viimeinkin antoi faneille hieman köyttä ja julkaisi suosikkipelisarjastaan, The Walking Dead -pelistään julkaisutrailerin, joka esittelee pian ilmestyvää ja käyntiin potkaistavaa episodisarjan kolmatta kautta. Aiemmin pelistä oli julkaistu vain muutamia kuvia.

Kausi ei kakkosesta ja ykkösestä poiketen kanna nimeä Season 3, vaan sen sijaan The Walking Dead: A New Frontier.

Tämä on osittain siksi, että Telltale haluaa tarjota aivan uusille pelaajille mahdollisuuden “hypätä sekaan” ilman vaatimusta pelata ja tutustua aiempiin kausiin. Uusille pelaajille on räätälöity tarina, joka ei täten tunnu oudolta ja sekavalta, kun taas pelitallennuksiaan mukanaan aiemmista kausista kantavat fanit saavat luotua oman taustatarinansa pelille. A New Frontier tukee myös tallennuksien tuomista alustalta alustalle, mikä on varsin pelaajaystävällinen teko.

Sarjan keskiössä näyttäisi edelleen olevan tyttö nimeltä Clementine, joka on nyt ehtinyt jo yhdentoista vuoden ikään. Traileri esittelee possen nimeltä “New Frontier” ja ainakin samannimisestä TV-sarjasta tuttu pitkätukkahahmo, Jeesus, näyttäisi olevan tällä kaudella mukana pelissä. Televisiossa pyörivä, samannimiseen sarjakuvaan perustuva sarja pyörii tällä hetkellä seitsemännen tuotantokautensa tapahtumissa ja keskikauden välitaukokin alkaa olla jo lähellä.

Pidemmittä puheitta, alla pelin traileri:

The Walking Dead: A New Frontier käynnistyy kuluvan kuun 20. päivä kaksiosaisella, ja samana päivänä julkaistavilla episodeilla Ties That Bind Part I ja Part II.

Tästä voit lukea kakkoskauden avausepisodin arvostelun.