Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Transformers Earthspark -peli tekeillä

Uutinen: Transformers Earthspark -peli tekeillä

Teksti: Mikko Kosonen, 24.6.2023

Bandai Namco ilmoitti, että tämän yhteistyökumppani, lukuisista lastenpeleistä tunnettu Outright Games on työstämässä ihka ensimmäistä Transformers Earthspark -animaatioon pohjautuvaa lisenssipeliä nuorille. Hasbron Transformers Earthspark -animaatio näki päivänvalon vuonna 2022.

Suomalaisittain nimeä TRANSFORMERS: EARTHSPARK – Tutkimusmatka -nimeä käyttävä peli julkaistaan myöhemmin tänä vuonna kaikille konsoleille sekä PC:lle.

TRANSFORMERS: EARTHSPARK – Tutkimusmatka heittää pelaajan ikonisen sankarin, Bumblebeen, ohjaksiin, kun hahmo driftailee, kaahaa ja taistelee uudessa, mutta tutussa maailmassa.

Peli pyrkii uskollisesti luomaan mahtavan animaatiosarjan ympäristön ja tunnelman, kun Bumblebee lähtee omalle seikkailulleen kohtaamaan salaperäisen uhan menneisyydestään ja estämään sarjan pahista Dr. Meridianinia “Mandroidia” löytämästä kadonneita osia muinaisesta teknologiasta.

Pelaajat voivat vapaasti tutkia kolmea valtavaa, eri teemaista ympäristöä ja suorittaa tehtäviä heidän maan päällä syntyneiden Terran-liittolaistensa kanssa, jotka ovat ensimmäiset Maassa syntyneet TRANSFORMERS-robotit sekä uudet alkuperäishahmot TV-sarjasta. Bumblebeen on myös taisteltava ja liittouduttava TRANSFORMERS-robottien, kuten Optimus Primen, Grimlockin, Skullcruncherin, Nova Stormin ja Skywarpin kanssa onnistuakseen tehtävässään.

Syvällinen tutkimus ja taistelu palkitsevat pelaajat useiden pelikertojen suorittamisesta – pelaaminen avaa monipuolisen valikoiman päivityksiä ja kykyjä, jotka mahdollistavat pääsyn aiempiin paikkoihin ja salaisuuksien löytämisen aiemmin saavuttamattomilta alueilta. Tarjolla on erilaisia erikoishyökkäyksiä Decepticonien kukistamiseen ja myös Bumblebeetä pääsee muokkaamaan; tarjolla on erilaisia moottorin energiaratoja ajoneuvomoodissa.

TRANSFORMERS: EARTHSPARK – Tutkimusmatka on suunniteltu olemaan saavutettavissa kaikenikäisille pelaajille, ottaen huomioon muun muassa tutkimisen, ohjausasetukset ja eri vaikeustasot.

Alla traileri:

Uutisen lähde: Bandai Namco