Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Tuttu Vauvahai laulattaa rytmipelissä

Uutinen: Tuttu Vauvahai laulattaa rytmipelissä

Teksti: Mikko Kosonen, 28.6.2023

Baby Shark: Sing & Swim Party on syyskuun 15. päivä konsoleille ja PC:lle julkaistava lastenpeli, joka on kehitetty yhteistyössä The Pinkfong Company -yrityksen kanssa ja pelin kehittämisestä vastaa jälleen tuttu aussijulkaisija, Outright Games. Pinkfong tunnetaan parhaiten Youtubestakin löytyvästä Baby Shark -ilmiöstä. Baby Sharkilla on muun muassa hallussaan ennätys eniten katsotusta videosta YouTubessa.

Baby Shark: Sing & Swim Party on yhteistyöhön perustuva rytmiseikkailu, jossa pelaajat uppoavat täysin eläväiseen Baby Shark -universumiin yhdellä tavoitteella: laulaa ja pitää hauskaa ystävien ja perheen kanssa.

Pelaajat uivat valtamerien halki joko Vauvahaina, Äitihaina, Isähaina, Mummohaina tai Pappahaina. Jokaisen tason suorittamalla avautuu tarina perheestä ja ystävyydestä. Pelaajat voivat uida yksin tai liittyä jopa 3 perheenjäsenen tai ystävän kanssa paikallisessa nelinpeliyhteistyötilassa. Mukana on 30 laulua, mukaan lukien tarttuvat klassikot kuten “Baby Shark”, “Disco Sharks” ja “Shark Dance Party.”

Tarina etenee ainutlaatuisella tyylillä seuraten Hai-perhettä heidän lomamatkallaan meren yli Fin-Tastic Festivalille, joka on koko valtameren suurin musiikkikilpailu. Baby Shark: Sing & Swim Party antaa pelaajien tutkia 7 tuttua paikkaa suositusta Baby Shark -videosta, kuten upeaa Tropical Bayta, valtavaa Ocean Cityä ja pimeää Deepin kuningaskuntaa päästäkseen festivaalille.

Pelistä löytyy rytmimoodi tai juoksumoodi, joissa pelaajien on pysyttävä tahdissa ja suoritettava tasoja kerätäkseen kortteja ja tarroja. Lisähauskuutta varten Hai-perheen viisi pelattavaa hahmoa voidaan muokata pelin sisällä kerättävillä avattavilla asuilla ja ulkoasulla.

Peli on luotu ottaen huomioon kaikki perheenjäsenet ja suunniteltu olevan saavutettava ja opettavainen jopa nuorimmille Baby Shark -faneille. Matkustaessaan valtameren yli 3-6-vuotiaat nuoret pelaajat kehittävät psykomotorisia taitojaan rytmisen pelattavuuden ja asteittain vaikeutuvan haasteen avulla. Auttaakseen lukemaan opettelevia nuoria pelaajia pelin kehittäjät ovat sisällyttäneet täyden ääninäytön kaikelle dialogille, paikkakuntien nimille ja ohjeille. Peli sisältää festivaaleja ja juhlapyhiä eri puolilta maailmaa, kuten Día de los Santos, sekä musiikkia eri genreistä, kuten orkesterimusiikkia, reggaetonia ja rockia. Lyhyet tasot ja helppokäyttöiset toistomekaniikat tekevät Baby Shark: Sing & Swim Party -pelista täydellisen aloittelijapelin nuorille pelaajille oppiakseen pelaamisen.

Alla suomitraileri:

Uutisen lähde: Bandai Namco