Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusia näppäimistöjä Roccatilta

Teksti: Mikko Kosonen, 26.9.2019

Tätä nykyä Turtle Beachin Saksa-osastona toimiva Roccat ilmoitti lehdistötiedotteessaan, että se on tuonut markkinoille muutaman uuden näppäimistön.

Vulcan 121 Aimo on rakennettu Ash Black -alumiinilevylle ja se esittelee uuden, nopeuteen pohjautuvan version Roccatin kehittämistä mekaanisista Titan-kytkimistä. Titan Switch Speed ??-nimellä kulkevat parannellut kytkimet rekisteröivät näppäilyt jopa 30% nopeammin kuin standardikytkimet.

Vulcan 122 Aimo sen sijaan on uudella Arctic White -värityksellä tehty versio alkuperäisestä palkitusta Vulcan 120 Aimo -tuotteesta. Näppimistöltä löytyy anodisoitu alumiinilevy ja sen mekaaniset Titan-kytkimet rekisteröivät näppäiniskuja jopa 20% nopeammin kuin tavalliset kytkimet, tuottaen nopean, täsmällisen tuntuman.

Sekä Vulcan 121 Aimo sekä Vulcan 122 AIMO ovat molemmat lehdistötiedotteen mukaan tätä kirjoittaessa saatavilla Euroopan maissa noin 169,99€ hintaan.

Suomessa ainakin Gigantti myy Vulcan 121-mallia 159 euron hintaisena, mutta pikainen googletus ei löytänyt muista Suomen kaupoista kyseistä mallia.

Myöskään Vulcan 122 Aimoa ei tätä kirjoittaessa näyttäisi olevan saatavilla yhdestäkään Suomen kaupasta. Kenties tilanteeseen tulee lähiaikoina muutos.

Uutisen lähde: Roccat