Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Valhallan roguelite ladattavissa

Uutinen: Valhallan roguelite ladattavissa

Teksti: Mikko Kosonen, 3.8.2022

Ubisoft kertoi lehdistötiedotteessaan, että sen Assassin’s Creed Valhalla -peli on saanut uutta sisältöä ilmaiseksi ladattavan sisällön myötä. Forgotten Saga -pelimuoto vie pelaajansa Niflheimiin, viikinkitarinoiden kuolleiden valtakuntaan. Forgotten Saga on aloitettavissa niillä hahmoilla, jotka ovat saavuttaneet Asgardin itse Assassin’s Creed Valhallan tarinassa.

Tavanoamisen Assassin’s Creed -pelimekaniikan sijaan tarjolla on roguelite-tyylinen lisäosa, joka huipentuu Hel-jumalattaren kohtaamiseen. Roguelite-genren tavoin matka on tehtävä kuolematta yhdellä pelikerralla.

“Niflheim on täynnä haarautuvia reittejä, jotka tekevät manalassa matkaamisen arvaamattomaksi ja vaaralliseksi. Polun valitsemisen jälkeen taakse jäänyt silta luhistuu eikä paluuta aiempaan voi tehdä.”

Pelihahmon väistämättömän kuoleman myötä seikkailu alkaa uudestaan aloitusalueelta, jossa voi myös vaihtaa ja parantaa varusteitaan. Nifelheimista kun löytyy muutakin kuin vihollisia, kuten aseita, riimuja ja erikoiskykyjä myyviä kauppiaita. Matkan varrella kerätyillä kolikoilla voidaan tehostaa Odin-jumalan voimia.

Alla esittelytraileri:

Uutisen lähde: Visionist