Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon

Vauhdikkaat TT-ajot ajettavissa taas

Teksti: Mikko Kosonen, 13.5.2023

Nacon ilmoitti tiedotteessaan, että sen julkaisema moottoriurheilupeli TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 on ilmestynyt kauppoihin ja on saatavilla kaikille konsoleille sekä PC:lle.

Aiempien TT-pelien tapaan kaksipyöräisillä huristellaan tappavaa tahtia ympäri Man-saarta. Jopa 300 kilometrin tuntinopeudella pyyhältävät moottoripyörät ovat hurja näky. Astetta hurjemmaksi kokemus muuttuu englantilaisella maaseudulla keskellä vehreää saarta, jonka maantiet tarjoavat kilometrikaupalla kapeita reittejä vanhojen kiviaitojen välissä. Mansaarten TT-ajot tunnetaankin maailman hurjimpana ja kuolettavimpana moottoripyöräkisana.

Ratoja on ajettavissa noin 200 kilometrin edestä, virallisen Tourist Trophy -kisan lisäksi mukana on vaihtoehtoisia kisareittejä moneen eri makuun.

Yksinpelin lisäksi tarjolla on kutkuttava eri pelialustojen välillä toimiva moninpelipuoli. Erilaiset ajoavustukset mahdollistavat vaikeustasosta toiseen siirtymisen pienin askelein.

Virallisesti lisensoituja kisakuljettajia mukana on 25 ja erilaisia moottoripyöriä valikoimassa on 39 vaihtoehtoa kahdesta eri luokasta. Ratavaihtoehtoja on 32.

Alla julkaisutraileri:

Uutisen lähde: Visionist