Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Wild West Dynasty laukkaa early accessiin

Uutinen: Wild West Dynasty laukkaa early accessiin

Teksti: Mikko Kosonen, 17.2.2023

Moon Punch Studio ja Toplitz Productions ovat julkaisseet Early Access -version Wild West Dynasty -pelilleen, joka yhdistää tarinavetoista toimintaseikkailua, avoimen maailman hiekkalaatikkopeliä, kaupunginrakennusta, resurssienhallintaa ja roolipeliä.

Pelaajat voivat ostaa pelin Steamista, GOG.comista ja Epic Games Storessa 20 %:n erikoisalennuksella.

Suunnitteilla on säännöllisiä sisältöpäivityksiä, kuten pelattava naishahmo, dramaattisen tarinan jatkaminen, minipelejä, uusia pelattavuuselementtejä. Pääpelistä on myös saatavilla kolme erikoisversiota:

– “Settler’s Guide to the Wild West”, joka on kokoelma kolmesta peliin liittyvästä digitaalisesta kirjasta (Game Compendium, Cookbook ja Wild West Architect).

– The Digital Supporter Edition, jossa on lisämateriaaleja, kuten Original Soundtrack, jossa on 20 pelin tunnelmallista kappaletta, taustakuvia ja eksklusiivinen novelli.

– Ultimate Edition, jossa yhdistyvät The Settler’s Guide ja Digital Supporter Pack.

Pelissä voi nauttia avoimesta maailmasta, tutkia käsintehtyä maailmaa ja kokea ainutlaatuisia ympäristöjä. Armottomassa erämaassa selviydytään keräämällä, metsästämällä, kasvattamalla karjaa ja opettelemalla aseiden käyttöä. Rakennetaan omaa maatilaa ja laajennetaan sitä kaupungiksi. Mukana on myös puheiden mukaan laaja tarina, jossa on kymmeniä tehtäviä, haarautuvia dialogeja ja seurauksia.

Alla traileri:

Uutisen lähde: PR Nordic