Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
WRC 9 ilmestyy syksyllä

Uutinen: WRC 9 ilmestyy syksyllä

Teksti: Mikko Kosonen, 23.3.2020

Nacon ilmoitti lehdistötiedotteessaan, että se aikoo julkaista jatkoa suosiota keränneelle WRC 8 -pelille syyskuussa. Pelin kehittää tuttuun tapaan KT Racing.

PC:lle, Xboxille ja PS4:lle syyskuun 3.päivä julkaistava WRC 9 on samalla myös ensimmäisiä pelejä, jotka tulevat ilmestymään uuden sukupolven konsoleille. Xbox Series X- ja PlayStation 5 -pelikonsoliversioiden julkaisupäivät ilmoitetaan kuitenkin vasta myöhemmin.

“WRC 9 laajentaa hyväksi todettua pelimuotoa entistä monipuolisemmaksi sisällyttäen siihen uusia tapahtumia ja tarjoamalla mahdollisuuden kehittää omaa tiimiään. Lisäksi pelissä on entistä vahvempi sidos tosielämän rallitapahtumiin.”

Uusia ralleja ovat Safari-ralli, Japanin-ralli sekä Uuden-Seelannin ralli. Ajofysiikkaan ja realismiin on jälleen panostettu lisää. Jousitus, iskunvaimennus, jarrut ja massan vaikutus on huomioitu entistä tarkemmin ja realistisemmin. Myös ralliautojen ääniin on kiinnitetty enemmän huomiota.

WRC 9 sisältää yhteensä 50 virallista ajotiimiä WRC-, WRC 2-, WRC 3- ja Junior WRC -sarjoista. Virallisten kisa-autojen lisäksi autovalikoima sisältää 15 historiallista klassikkoautoa WRC-kisojen värikkäästä historiasta.

Samaisessa lehdistötiedotteessa kerrottiin myös, että Nacon ja KT Racing ovat jo sopineet WRC 10- ja WRC 11 -pelien kehittämisestä ja julkaisusta vuoteen 2022 mennessä.

Alla pelikuvaa vailla oleva WRC 9 teaser:

Uutisen lähde: Visionist