Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Aliens: Fireteam Elite ennakkotilattavissa

Uutinen: Aliens: Fireteam Elite ennakkotilattavissa

Teksti: Mikko Kosonen, 23.7.2021

Pelijulkaisija Focus Home Interactive ilmoitti vaudikkaan trailerin kera, että sen 24. elokuuta PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille julkaistava 3rd person toimintapeli Aliens: Fireteam Elite on nyt ennakkotilattavissa.

Alien-pelien aiempi pitkäaikainen julkaisija Sega ei ole enää mukana kuvioissa pahasti flopanneen Aliens – Colonial Marines -pelin jälkeen.

Aliens: Fireteam Elite tarjoaa kiehtovia tiimivetoisia taisteluita yhdessä tekoälysotilaiden tai muiden pelaajien kanssa. Tapahtumat sijoittuvat 23 vuotta alkuperäisen elokuvatrilogian jälkeisiin aikoihin.

UAS Endeavorin sotilaat saavat tehtäväkseen torjua ksenomorfihirviöistä muodostuva uhka. Viholliset eivät kuitenkaan koostu pelkästään hengenvaarallisista suippopäisistä hirviöistä, sillä myös Weyland-Yutanin synteettiset androidihahmot ottavat osaa taisteluun.

“Ihmissotilaista koostuvat tulitiimit ovat määrältään alivoimaisia vihollisia vastaan, joten erilaisten aseiden ja lisävarusteiden käyttö on tärkeää. Myös nopeat refleksit ja toimivien taktiikoiden noudattaminen ovat avainasemassa selviytymistaisteluissa.”

Pelistä löytyy 20 erilaista vihollistyyppiä tarjoaa toinen toistaan hurjempia kohtaamisia. Mukana on peräti 11 erilaista ksenomorfimuotoa, kuten kasvoille loikkivat facehuggerit ja vaarallisen nopealiikkeiset praetorianit.

Alieneiden tuhoamiseen peli tarjoaa viisi eri hahmoluokkaa, joita ovat Gunner, Demolisher, Technician, Doc ja Recon – kaikilla on omat kykynsä ja perkinsä. Aseita on yli kolmekymmentä ja niihin pultattavia modeja sellaiset seitsemänkymmentä.

Ennakkotilaamalla pelin täältä saa pelaaja itselleen muun muassa kausipassin, erilaisia panssari ja aseskinejä sekä asepaketteja.

Traileri alla:

Uutisen lähde: Visionist