Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Civilization VI konsoleille loppuvuodesta

Kirjoittanut Mikko Kosonen 25.syyskuu 2019

2K ilmoitti tänään lehdistötiedotteessaan, että Sid Meier’s Civilization VI tullaan näkemään viimein myös konsoleilla, tarkemmin marraskuun 22. päivä kuluvaa vuotta. Muun muassa parhaan strategiapelin palkinnon PC-versiona vuonna 2016 pokannut tuorein CIV-peli on ensimmäinen laatuaan sitten vuoden 2008, kun sarjan peli nähdään myös konsoleillakin.

Edellinen yritys konsoleilla, Civilization Revolution, ei ollut kummoinen yritys.

”Civilization – Revolution on karsitun sisältönsä ohella myös harvinaisen ruma ja korvia raastava esitys. Jos The Sims -pelien muka-hauska sarjakuvatyyli ja hahmojen jokeltama hirvittävä siansaksa aiheuttaa verenpaineen nousua, suosittelen kyselemään henkilääkärin mielipidettä ennen Revolutioniin tarttumista.” Näin kirjoitti arvostelijamme Petteri hurjat yksitoista vuotta sitten.

Hinnoittelupolitiikan osalta uusi konsoli-CIV on jaettu kahteen osaan: peruspeli maksaa noin 49 euroa, kun taas laajennuspaketit yhteenniputtava Civilization VI Expansion Bundle kustantaa erikseen €39.99.

Laajennuspaketti pitää sisällään pelit Civilization VI: Rise and Fall ja Civilization VI: Gathering Storm sekä kahdeksantoista uutta johtajaa ominaisuuksineen.

Luonnollisesti konsoleille julkistava versio peruspelistä pitää sisällään kaikki päivitykset sekä hienosäädöt, joita PC-versio on vuosien varrella saanut.

Alla konsolitraileri:

Uutisen lähde: 3HD