Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon

Civilization VI konsoleille loppuvuodesta

Teksti: Mikko Kosonen, 25.9.2019

2K ilmoitti tänään lehdistötiedotteessaan, että Sid Meier’s Civilization VI tullaan näkemään viimein myös konsoleilla, tarkemmin marraskuun 22. päivä kuluvaa vuotta. Muun muassa parhaan strategiapelin palkinnon PC-versiona vuonna 2016 pokannut tuorein CIV-peli on ensimmäinen laatuaan sitten vuoden 2008, kun sarjan peli nähdään myös konsoleillakin.

Edellinen yritys konsoleilla, Civilization Revolution, ei ollut kummoinen yritys.

“Civilization – Revolution on karsitun sisältönsä ohella myös harvinaisen ruma ja korvia raastava esitys. Jos The Sims -pelien muka-hauska sarjakuvatyyli ja hahmojen jokeltama hirvittävä siansaksa aiheuttaa verenpaineen nousua, suosittelen kyselemään henkilääkärin mielipidettä ennen Revolutioniin tarttumista.” Näin kirjoitti arvostelijamme Petteri hurjat yksitoista vuotta sitten.

Hinnoittelupolitiikan osalta uusi konsoli-CIV on jaettu kahteen osaan: peruspeli maksaa noin 49 euroa, kun taas laajennuspaketit yhteenniputtava Civilization VI Expansion Bundle kustantaa erikseen €39.99.

Laajennuspaketti pitää sisällään pelit Civilization VI: Rise and Fall ja Civilization VI: Gathering Storm sekä kahdeksantoista uutta johtajaa ominaisuuksineen.

Luonnollisesti konsoleille julkistava versio peruspelistä pitää sisällään kaikki päivitykset sekä hienosäädöt, joita PC-versio on vuosien varrella saanut.

Alla konsolitraileri:

Uutisen lähde: 3HD