Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon

Codemasters valotti F1 2020 -pelin sisältöä

Teksti: Mikko Kosonen, 15.4.2020

Vaikka oikeaa (ja alkamatonta) F1-sarjan 2020 kautta ei ajettaisi tänä vuonna kisaakaan koronaviruksen vuoksi, on virtuaalinen F1-sirkus palaamassaa radoille kaikista huolimatta.

Codemasters ilmoitti lehdistötiedotteessaan räiskyvän teaser-videon kera tarkempaa tietoa tulevasta F1 2020 -pelistään.

Uutta tämän vuoden versiossa on managerointiin keskittyvä My Team, jossa pelaaja voi olla yhdestoista talli lähtöruudukossa. Ohessa olevassa teaserissa ei esitellä 2020-kauden virallisia talleja, vaan sen sijaan näyttäisivät olevan erilaisia värivaihtoehtoja pelaajan fantasiatallille. Toinen “uudistus” on jaetun ruudun -pelitilan takaisinpaluu. Myös challenge-moodia on muunneltu siten, että jokainen voi löytää siitä omille taidoilleen paremmin sopivan vaikeustason.

F1 2020 julkaistaan heinäkuun 10. päivä PC:lle, Xboxille sekä PS4-konsolille. Codemasters haluaa juhlistaa merkittävää omistamalla sen laskettelutapaturmassa loukkaantuneelle moninkertaiselle maailmanmestarille Michael Schumacherille. Jos kausi päästään ajamaan ja Lewis Hamilton voittaa mestaruuden, nousevat Lewis ja Michael tasoisihin seitsemällä mestaruudellaan.

F1 2019 -pelissä muisteltiin takavuosien Prost-Senna -kamppailua ja F1 2020 -pelin Michael Schumacher Deluxe Editionissa pääsee ajamaan Schumacherin neljällä eri formulalla, joita ovat Jordan 191, Benetton B194, Benetton B195 ja Ferrari F1-2000.

F1 2020: F1 Seventy Edition (70-vuotta formulaa) -pelin hankkivat saavat hekin “pelinsisäisiä tavaroita” käyttöönsä. Fyysistä julkaisua ehostetaan myös tarjolle tulevalla rajoitetulla steelbook-painoksella.

Lehdistötiedote ei kerro saavatko “perusversion” ostajat tällä kertaa yhtäkään uutta klassikkoformulaa pelattavakseen.

Alla teaser:

Uutisen lähde: Koch Media