Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Dragon's Dogma 2 esillä Tokyo Game Showssa

Uutinen: Dragon’s Dogma 2 esillä Tokyo Game Showssa

Teksti: Mikko Kosonen, 22.9.2023

Capcom esitteli tulevaa roolipeliään, Dragon’s Dogma 2:ta, Tokyo Game Show 2023 -pelitapahtumassa uuden videon kera. Dragon’s Dogma 2 on odotettu jatko-osa suositulle toimintaroolipelille. Pelissä pelaaja ohjaa voimakasta Arisen-hahmoa ja hänen apureitaan, joista yksi voi olla pelaajan räätälöimä kätyri ja kaksi muuta voi olla joko muiden pelaajien tai pelimaailman hahmojen värväämiä. Pelaajan on tärkeää harkita taitavasti ryhmän koostumusta tehtäviä suorittaessaan.

Pelissä hahmoluokat vaikuttavat merkittävästi taisteluihin. Neljä pääluokkaa ovat raskaasti panssaroitu lähitaistelija, etäältä vahingoittava jousiampuja, sulavaliikkeinen varas ja taikuudella varustautunut velho. Lisäksi pelaaja voi vaihtaa hahmonsa luokkaa pelin edetessä.

Dragon’s Dogma 2:n maailma on jaettu kahteen eri valtioon, joissa pelaaja voi vierailla kaupungeissa, tavata hahmoja ja suorittaa tehtäviä. Matkalla saattaa kohdata hirviöitä, joten varovaisuus on tarpeen.

Messuilla esiteltiin myös kaksi vain pelaajalla käytettävää hahmoluokkaa, loitsija ja keihästaistelija, jotka eroavat perushahmoista taikuutensa suhteen. Pelin odotetaan tarjoavan syvällisen seikkailun ja jännittäviä taisteluita.

Pelin julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin, mutta alustat ovat PlayStation 5- ja Xbox Series X/S- konsolit sekä PC.

Alla video:

Game Realityn arvostelut aiemmista pelisarjan julkaisuista: Dragon’s Dogma ja Dragon’s Dogma Arisen.

Uutisen lähde: Visionist