Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Dragon's Dogma 2 lennähti kauppoihin

Uutinen: Dragon’s Dogma 2 lennähti kauppoihin

Teksti: Mikko Kosonen, 24.3.2024

Dragon’s Dogma 2 on kulttiroolipelin odotettu jatko-osa vuonna 2012 julkaistulle pelille. Uusi peli tarjoaa valtavan avoimen maailman, jossa pelaajat voivat tutkia, keskustella ja taistella jännittävissä kohtaamisissa. Pelissä kunnioitetaan toimintaroolipelien perinteitä, ja pelaajia kannustetaan seikkailemaan ja kohtaamaan vaarallisia vastustajia. Pelaajat eivät ole yksin, sillä heillä on apunaan joukko kätyreitä.

Dragon’s Dogma 2:n maailma on valtava ja yksityiskohtainen, ja se koostuu kahdesta suuresta valtakunnasta sekä laajasta maailmasta sivilisaatioiden ulkopuolella, joka on täynnä haasteita ja vaaroja. Peli on tarinavetoinen ja täynnä erilaisia hahmoja, joiden kanssa pelaaja voi keskustella ja oppia uusia taitoja. Pelaajahahmo voi valita erilaisia ammatteja, jotka vaikuttavat taistelutyyliin ja varusteisiin. Lisäksi pelaajilla on mahdollisuus johtaa omaa kätyrijoukkoaan seikkailuista toiseen.

Päävastuksena pelissä on valtava lohikäärme ja matka sen luokse vaatii seikkailua ja kokemuksen kartuttamista. Pelissä käydään monenlaisia taistelukohtaamisia erilaisten vihollisten kanssa, jotka vaativat pelaajilta erilaisia strategioita ja taktiikoita. Pelissä pääsee kokeilemaan erilaisia lähestymistapoja ja tutkimaan maailmaa avoimesti.

Game Realityn Dragon’s Dogma ja Dragon’s Dogma Arisen -arvostelut löytyvät nimiä klikkaamalla.

Alla traileri:

Uutisen lähde: Visionist